Estonishing Stay tarjoaa vuokra-asuntoja lyhyempään sekä myös pidempiaikaiseen majoittumiseen Tallinnan Piritan uimarannan välittömässä läheisyydessä ja Kadriorgin alueella. Me suuntasimme kahden yön visiitille yhteen Estonishing Stayn Kadriorgin asunnoista, joista kaikki sijaitsevat tyylikkäästi remontoidussa Avangard-talossa Tallinnan pääkatu Narva Maanteen varrella. Täältä lävelee Tallinnan ydinkeskustaan noin 10 minuuttia, Kadriorgin puistoon matka taittuu suunnilleen samassa ajassa, ja vanhankaupungin Raatihuoneentorille about 20 minuutissa.

Estonishing Stay Rappukäytävä

Kämpille saapuminen sujui helposti, kun sähköpostiin kilahti jo hyvissä ajoin tarkat tiedot asunnon sijainnista sekä ulko-oveen tarvittava pääsykoodi. Nämä avaimettomat lukot näyttävät yleistyvän Tallinnan vuokrakämpissä, ja me olemme kokeneet nämä hyvin käteviksi ja helpoiksi, kun avainta ei tarvitse erikseen lähteä noutamaan mistään ja myöskään avaimen hukkumisesta ei tarvitse stressata.

Asunto itsessään oli melko kompakti, mutta kuitenkin tarjosi kaiken tarpeellisen ruoanlaittovälineistä ja astioista pehmeisiin pyyhkeisiin ja kylpyhuoneen ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin. Punaiset tiiliseinät luovat tilaan oman viehättävän tunnelmansa, ja kun Estonishing Stay aloitti näiden Avangard-talon asuntojen vuokraamisen vasta alle vuosi sitten, niin meidänkin kämpässä oli edelleen semmoista uuden kämpän fiilistä. 🙂 Majapaikkamme sijaitsi talon ensimmäisessä kerroksessa rakennuksen Narva Maanteen puolella, joten kadun äänet hieman kantautuivat sisään asuntoon. Eli jos olette herkkäunisia, niin kannattaa katsoa Estonishing Stayn sivuilta, jokin hieman ylemmässä kerroksessa sijaitseva kämppä.

Estonishing Stay Kuntosali

Majoitukseen muuten sisältyy myös Avangard-talon alakerrasta löytyvän kuntosalin sekä pyykkituvan käyttö. Lisäksi kuulimme, että rakennuksessa on myös kesäterassi, mutta tammikuisessa vesisateessa tämä ei välttämättä olisi näyttänyt parhaita puoliaan, joten jätimme tämän seuraavalle kerralle. Kokonaisuutena visiittimme Estonishing Stayn Kadriorgin kämppään oli onnistunut, ja paikka onkin ihan potentiaalinen vaihtoehto hotellimajoituksen sijaan. Lisätietoa tästä asunnosta sekä myös muista Estonishing Stayn kämpistä voitte katsoa heidän nettisivuiltaan.

Lue lisää: Majoitus Tallinnassa
Estonishing Stayn Kadriorgin asunto merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän