Ibis Tallinn Center hotelli sijaitsee Tallinnan keskusta-alueella kivenheiton päässä keskustorista, reilun puolen kilometrin päässä Tallinnan bussiasemasta ja Viru Keskukselle matkaa kertyy noin 1,5 kilometriä. Kesällä 2019 ovensa avanneessa hotellissa on 190 huonetta, ja tämä Accor Hotelsin operoima majoitusliike on tasoluokitukseltaan niin sanottu economy lifestyle hotelli. Hotellihuoneet ovat semmoisia perussiistejä huoneita, joista löytyy kaikki tarpeellinen, mutta niissä ei kuitenkaan ole mitään sen ihmeempiä hienouksia. Sänky oli ihan mukava ja naapurihuoneista tai käytävästä ei kahden yön vierailulla juurikaan kuulunut ääniä, eli kyllä täällä hyvät yöunet sai.

Hotellin yleisiin tiloihin on panostettu monia muita economy-tason hotelleita enemmän, ja vastaanoton lounge-tilassa onkin ihan mukava istahtaa alas vaikkapa kahville. Alakerrassa toimii myös ravintola ja baari Charlie’s Corner, josta saa ruokaa ja juomaa, mikäli hotellilta muualle lähteminen ei tunnu houkuttelevalta ajatukselta. Me kuitenkin ehdottomasti rohkaisemme lähtemään muualle ja vinkkejä ravintoloista, voitte katsoa esimerkiksi meidän Tallinnan ravintolasuositukset listalta. Ibis Tallinn Center hotellin aamiainen oli laadultaan ihan ok, mutta sunnuntaiaamuna aamiaisella oli sen verran paljon porukkaa, että monille ei meinannut löytyä istumapaikkaa laisinkaan, ja itsekin päädyimme syömään aamiaista aulan puolelta löytyville portaille.

Kokonaisuutena Ibis Tallinn Center tarjosi ihan hyvää vastinetta rahalle ja pinnat ovat edelleen uudehkot, mutta samaan hintaan löytyy kyllä laadukkaita economy-tason hotelleita paremmalla sijainnilla. Meidän suosikki on edelleen ehdottomasti Tallinnan satama-alueen ja ydinkeskustan välimaastossa sijaitseva Citybox Hotelli. Jos kuitenkin haluatte Tallinnan reissulla majoittua Ibis Tallinn Center hotellissa, niin varauksen tekeminen onnistuu kätevästi suoraan alla olevan painikkeen kautta. Lisätietoa hotellista  voitte katsoa Ibiksen nettisivuilta.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit


Ibis Tallinn Centerin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän