Tallinnan kauneushoitolat on aihe, joka kiinnostaa aina, joten pyysimme Lyhyt Oppimäärä Tallinnaa sivuston lukijoita lähettämään listan omista suosikkikauneushoitoloistaan Tallinnassa, ja viestejä tulikin melkoinen määrä. Tähän on kerätty parhaimmistoa lyhyiden perusteluiden kera. Sininen Salonki (Sinine Salong) sai selvästi eniten kannatusta, mutta muuten hajonta oli kohtuullisen suurta. Jos ei oma suosikkipaikka löydy listalta tai haluatte muuten vaan kommentoida listan kauneushoitoloita, niin laittakaa ihmeessä kommenttia tekstin alta löytyvään kommenttikenttään.
Sinine Salong

“Todella ammattitaitoinen henkilökunta ja kohtuulliset hinnat, miellyttävä ilmapiiri ja kaikki hoidot tehtiin huolella ja asiakkaan toiveita kuunnellen.” 

“Oikein ammattitaitoinen henkilökunta, joka puhuu ja ymmärtää hyvin suomea. Sekä kampaamo- että kosmetologipalvelut erinomaisia.”

Sinine Salong - Sininen Salonki“Sinine Salong on mielestäniylivoimaisesti paras kauneushoitola, olen kanta-asiakas ja aina Tallinnnassa käydessäni varaan sieltä hoidot samanaikaisesti ystäväni kanssa, yleensä 80 minuutin hieronta, pedikyyri joka tehdään vierekkäisillä tuoleilla jolloin voi samalla jutella ja vaikka maistella kuohuviiniä, lisäksi jos olen pidemmällä (kahden yön) reissulla varaan vielä ajan kampaajalta.”

“Sininen salonki on ollut vakiopaikkani jo yli 10 vuotta. Suosittelen ehdottomasti.”

Kauneushoitola Sininen Salonki

Viru Ilusalong

“Paikka on rauhallinen ja palvelu ystävällistä 🙂 Hinta-laatusuhde kohdillaan.”

“Tosi hyvä palvelu käynyt usein siellä ja keskeinen paikkakin.”

“Hyvää ja ammattitaitoista palvelua.”

Tallink City Hotellin Hera Salongid. Todella mukava henkilökunta, kohtuuhinnat ja laatutyötä.”
Hely Ilusalong 

“Hely Ilusalong ja siellä Gerli Donald. Eivät pidä juurikaan ääntä itsestään, mutta näköjään hiljaa hyvä tulee 🙂 Gerli on aurinkoinen ja ammattitaitoinen!”

Hera Salongid

“Ihana kylpylä ja hyvät hoidot.”

Kalev Spa

“Kalev span kauneushoitola on paras ja tunnelmallinen. Hyvä palvelu.”

Nail Spa

“Ihana palvelu ja ammattitaitoinen henkilökunta.”

Revali Ilusalong

“Mukava pieni paikka. Osaavat suomea ja hinnat ovat tosi huokeat.”

Vanilla Sky

“Loistavaa palvelua, ihania ihmisiä ja levollinen tunnelma! Tunsin olevani prinsessa.”

11 KOMMENTIT

 1. City Spa satamassa oli todella hyvä. Viihtyisä paikka ja paras hiustenleikkuu, mitä olen moneen vuoteen missään saanut! Erinomainen hinta-laatusuhde ja miellyttävät työntekijät.

 2. Yksi paikka jota varmasti voin suositella on Kehastuudio veerenni-kadulla. Se on erikoistunut rasvanpoisto ja kiinteytyshoitoihin ( lähinnä LPG, Cavi Lipo, ehkä jotakin muutakin laitehoitoja ), esim. käsi- ja jalkahoitoja sieltä ei saa.

  Paikan pitäjä Kristlin puhuu mm. sujuvaa suomea ja englantia. Kosmetologit ovat fiksuja ja osaavia. Paikka on luotettava.

  Hintataso on enemmän kuin kohtuullinen, esim. Cavi Lipo rasvanpolttohoito 35e/h.

  Paikka ei sijaitse ihan keskustassa, mutta sinne on helppoa ja nopeaa mennä. Koordinaattina voi pitää vaikka pitkää, kiinnostavaa ja paljon liikennöityä Liivalaia-katua, josta veerennille ( veerenni-katu ) käännytään. Bussi muistaakseni 3A lähtee Virukeskuksen edestä, viimeinen pysäkki. Bussi ohittaa esim. keskussairaalan (keskhaigla pysäkki) ja veerennin pysäkki (veerenni) on heti bussin käännyttyä tai mielummin kääntöpaikalla pysäkin jälkeen huoltoaseman vieressä, josta on vain pari askelta oikealle jäävään ostoskeskukseen (muist. Baltic kvartal), jossa (alatasossa) kauneushoitola sijaitsee.

  p.s. Mikäli on kiire, ei kannata palata tullessa liivalaialle etsimään bussipysäkkiä, joita on harvassa, vaan on hypättävä bussiin veerennillä lähes veerennin ja liivalaian kulmassa sijaitsevalta pysäkiltä.

 3. Varasin sinine salongsta neljälle henkilölle pakettihoitoja, useita kappaleita ja olin yhteydessä henkilökuntaan sähköpostitse useaan kertaan kun sovittiin hoidoista. He pyysivät saapumaan paikalle klo 9 sovittuna päivänä. Kun saavuimme paikalle hoitoja ei oltu mystisesti varattu vaikka varmistus oli. Mitään asialle ei voinut tehdä, asiakaspalvelusta jäi huono maku suuhun. Pyysin että tilanne selvitettäisiin että saataisiin edes jotain hoitoja mutta oli enää jäljellä lyhyitä aikoja hajanaisesti, eikä mitään kaikille. Pyysin olemaan yhteydessä mutta vieläkin odottelen. En voi suositella.

 4. Pree Peip! Jos ne kaikki salongit ovat sut, pystytkö hoitaa asiota kunnossa! Että naiset valittaa käsien etkä jalk

 5. Viimeksi kun kävin Vana Viru Ilusalongissa yrittivät työntekijät perinteistä turistihuijausta. Puhuvat venäjäksi pahaa minusta ja seuralaisestani kun luulivat ettemme ymmärä. Hinta myös muuttui hoidon aikana, mutta työntekijä oli valmis “tekemään tarjouksen vain meille” sen jälkeen kun hoidon lopuksi kerroin ymmärtäväni heidän puheensa. En maksanut ekstraa enkä voi suositella kenellekkään.

 6. Kirjoitin tänne juuri kommentin, mutta se poistui vain muutaman minuutin kuluttua siitä kun se oli tullut näkyviin. Siinä ei ollut mitää epäkelpoa. Kaikki kirjoittamani oli totta. Halusin sen tiedoksi muille, etteivät turhaan haaveile kauneushoidosta samalle päivälle, kun se ei kerran ole enää nykyään mahdollista. Ei ainakaan kävelymatkan päässä Tallinnan satamasta. Kaikesta pystyi päättelemään, etteivät salonkien pitäjät halua tehdä työtä samana päivänä, vaan heillä on periaate, että vasta seuraavana päivänä. Asiakkaita heillä ei ollut kenelläkään.

 7. Yritin varata kulmien värjäystä samalle päivälle. Eivät näköjään tee enää sellaista Tallinnassa. Kävin kysysmässä kaikista ilusalongeista ja juuksuureista, jotka sattuivat matkani varrelle n. 10 kpl. Kaikissa oli paikalla ainakin kaksi, joissakin neljäkin nuorta naista istuskelemassa tyylikkäänä sohvalla tai seisoskelemassa tiskin takana. Eivät kuitenkaan ehtineet tehdä tuota värjäystä. Yhdessäkään putuukissa ei ollut yhtään asiakasta. Mistä lie heille kaikille koitui niin kova kiire. Huomiselle olisi joissakin paikoissa ollut aika, jotkut tarjosivat aikaa seuraavalle viikolle. Söimme yhtä salonkia vastapäätä ihan sattumalta. Olin juuri käynyt tyhjästä salongista kysymässä aikaa. Sielläkin 4 työntekijää vakuutteli kiireitä ja selasi varauskirjaa. Yhtään asiakasta ei kävellyt salongin ovesta sisään seuraavan tunnin aikana, joka meiltä meni ruokaillessamme. Kaikki 4 ilusalongin työntekijää istuskelivat koko ajan sohvalla ja rupattelivat. Ei kelvannut heille suomalaisen eurot. Teetin työn Suomessa.

 8. Jalkahoidot minulle ja samana päivänä ystävälleni olivat ala-arvoiset. Palvelu epäystävällistä, jalkakyvyt kylmässä vedessä 15 min ja sen jälkeen 15 min “jalkahoito” jossa veitsellä raaputettiin isoimmat kovettumat (ei raspausta, ei kynsinauhojen siistimistä), nopea ja kevyt “hieronta”, kynsien leikkaus liian lyhyiksi ja lakkaus, Aikaa piti olla molemmailla tunti, ja “hoito” kesti puoli tuntia. Ilmeisesti heillä on hotellista niin varmat ja “tyhmät” asiakkaat, että on varaa toimia noin. Olen käynyt Viru Ilusalongissa useita kertoja aikaisemmin, samoin Sinisessä Salongissa (on hyvä). En suosittele Viru Ilusalonkia!

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän