Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee noin 2 km päässä Tallinnan ydinkeskustasta (Viru Keskukselta) ja reilun puolen kilometrin kävelymatkan päässä ostoskeskus Kristiine Keskuksesta. Hotellissa on yhteensä 69 huonetta, jotka on muutama vuosi sitten remontoitu uuteen uskoon. Hotelli on kaikin puolin siisti, moderni ja viihtyisä, mutta paikassa on kuitenkin onnistuttu säilyttämään yli 60 vuotta vanhan rakennuksen tunnelma ja arvokkuus.

Kuvia ZEN-huoneesta:

Me yövyimme yhdessä hotellin kahdeksastatoista ZEN-tason huoneesta, josta löytyy muun muassa poreallas, ilmastointi, kahvikone sekä mukavan pehmeä sänky. Kreutzwald Hotel Tallinnin huoneista on pakko todeta, että vaikka vieressä kulkee melko vilkkaasti liikennöity Endla-katu niin äänet eivät onneksi kuulu huoneisiin juuri ollenkaan. Tätä voisi tietenkin pitää itsestään selvyytenä, mutta kokemuksemme mukaan se ei aina ole sitä (kts. esimerkiksi Hotelli L’Ermitage). Viihtyisästi sisustetuissa ZEN-tason huoneissa ei siis ole moitteen sijaa ja vielä kun pöydältä löytyi tervetuliaislahjana pullo punaviiniä (tämä kuuluu hintaa, jos varaatte huoneen suoraan hotellin nettisivujen kautta), niin mikäs siinä oli ihmisen köllötellessä porealtaasta ja punkusta nauttien. 🙂 Pääsimme kurkkaamaan myös hotellin standard-tason huoneisiin, jotka ovat selvästi edullisempia ja samalla myös vaatimattomampia kuin ZEN-huoneet. Nekin ovat kuitenkin hyvällä maulla sisustettuja ja suurimmat erot kalliimman hintaluokan huoneisiin nähden ovat kylpyhuone sekä kooltaan pienemmät tilat.

Kuvia Standard-huoneesta:

Hotellin tiloissa toimii myös Ravintola Nipernaadi sekä ZEN Spa, mutta nämä jäivät tällä reissulla testaamatta. Lisätietoa näistä löydätte Kreutzwaldin nettisivuilta. Sen sijaan hotellin aamiainen tuli testattua ja sitä voi lyhyesti sanottuna luonnehtia ihan hyväksi. Kreutzwald Hotel Tallinn tarjosi kaikinpuolin ihan hyvä kokemus, mutta jos samaan hotelliketjuun kuuluvan von Stackelberg Hotel Tallinnin ja tämän hotellin välillä pitää valita, niin melko varmasti tulee suunnaksi otettua von Stackelberg. Se toki on hieman hintavampi kuin Kreutzwald, mutta kokonaisuudessaan siitä jäi vielä astetta parempi fiilis kuin tästä paikasta. Ei Kreutzwaldissakaan mitään vikaa ole, joten ennen varauksen tekemistä kannattaa aina miettiä mitä mukavuuksia hotellilta vaaditte ja missä päin Tallinnaa tulee enimmäkseen kuljeksittua.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Kreutzwald Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

1 KOMMENTTI

  1. Kreutdwald ja Von Stackelberg ovat samaa firmaa ja myös ihana Vihulan kartano. Oltiin Kreutzwaldissa taannoin. Ei moittista, ja vihannekset ym tulevat sinne Vihulan kartanon kasvihuoneesta.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän