Tallinnan Rotermanni City_8941

Rotermannin Kortteli

33 Kommenttia / 17/04/2018

Tallinnan Rotermann City sijaitsee Rotermannin historiallisessa korttelissa aivan Tallinnan ydinkeskustassa, Viru Keskukselta päin katsottuna elokuvateatteri Coca Cola Plazan takana. Tallinkin D-terminaalilta kävelee keskukselle noin 5-10 minuuttia ja Eckerön ja Viking Linen käyttämältä A-terminaalilta reilut 10 minuuttia. Alue on ollut viime vuosina lähes jatkuvassa myllerryksessä, sillä vanhalle tehdasalueelle on noussut melkoista tahtia uusia asuinrakennuksia, toimistotaloja, kauppoja ja ravintoloita.
Aiemmin Rotermannin ostos- ja ruokailutarjonta oli huomattavasti suppeampaa, mutta nyt alueelta löytyy jo tusinan verran erityyppisiä ravintoloita sekä kattava valikoima erilaisia vaatekauppoja, gourmet-tuotteita myyviä putiikkeja sekä hyvinvointiin ja kauneuteen keskittyviä paikkoja. Edelleen Pull & Bear, Bershka sekä Springfield tuntuvat tuovan paljon kävijöitä tänne arkkitehtuurisesti upealle alueelle, mutta nykyään tänne tulee lähdettyä myös niin oluelle (tsekatkaa Brew Dog) kuin myös syömään (esim. Alter Ego sekä R14).
Tällä hetkellä koko Rotermannin korttelin alueella sijaitsee yhteensä 24 liikettä ja tässä lista putiikeista: Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Springfield, Premium Fashion Outlet, A.G.A.N, Fiorete, Reede, Tiina Talumees Fashion Studio, Kalev Chocolate Shop, Juustukuningad, Rein Kasela’s Wine Room, RØST Bakery & Café, Ruby, Taptap, Savannah Hairline, Rosen Dental Clinic, Haven Esthetic & Spa, INGLOT, HOME, MYPRINT, Dance Studio Tantsugeen ja TAO Keskus. Kaikilla Rotermannin korttelissa sijaitsevilla liikkeillä on hieman omat aukioloaikansa, mutta yleensä ne avaavat aamulla ovensa kello 10-11 välillä ja pistävät illalla pillit pussiin kello 18-20 aikoihin. Lisätietoa ja ravintolalistan löydätte Rotermannin nettisivuilta.
Rotermannin korttelin sijainti Tallinnan kartalla:

33 Kommenttia

 1. Tietääkö joku mistä voi varata Rotermannin 3:n kerroksen kampaajalle aikoja?

  heidi.koponen@aalto.fi'
  • Moikka,

   mistähän kampaajasta mahtaa olla kyse? Olisiko Savannah (http://www.savannah.ee/)? 🙂

   -Tuomas

 2. Moikka, olemme menossa tallinnaan la 15.4 ja tiedustelisin, että onko Viru keskus tällöin auki? Haluaisimme myös tietää, vaikuttaako pääsiäinen Rotterdamin yksittäisten liikkeiden aukioloaikoihin, eli onko esim Bershka ja Pull and Bear avoinna la 15.4?

 3. Heippa! Miten tänä vuonna onko Tallinnassa kaupat auki 24.6.2016? Lähinnä kiinnostaa bershka, Stratovarius ja pull&bear? Ja miten ravintolat vanhassa kaupungissa?
  Kiitos jo etukäteen 🙂

  Henna.nurminen1@hotmail.com'
 4. Onko pääsiäisenä 25.3-28.3 auki jonakin päivänä?

  liljalilli82@gmail.com'
  • Moikka,

   lisätietoa Tallinnan kauppojen poikkeusaukioloajoista löydät täältä: tallinnaa.com/tallinnan-kauppakeskusten-ja-kauppojen-poikkeusaukioloaikoja-2016/

 5. Hei, lähden jouluna sinkkuristeiylle Viroon, laivalla Silja Europa. Sataman lähellä on paikka missä myydään alkoholia, makeisia ja tupakkaa. Kahden talon välissä, portista mennään sisäpihalle. Siinä on lähellä huoltoasema. Kysyisin se paikan osoitetta? Terv. Tarja

  noreply@blogger.com'
  • Terve Tarja,
   Noilla tiedoilla en kyllä osaa sanoa, että mistä paikasta/osoitteesta on kyse. Onko paikka siis lähellä Tallinkin D-Terminaalia? Lähellä on ainakin SuPer Alko, mutta tuolta taitaa saada lähinnä tupakkaa ja alkoholia… makeisista en ole varma.

   noreply@blogger.com'
 6. Kuinka pitkä matka on sinne kauppakeskukseen viron satamasta?

  noreply@blogger.com'
  • Vastaus löytyy tuosta ylhäältä. 🙂 Mikä mahtaa olla Viron satama?

   noreply@blogger.com'
 7. Onko kauppakeskus miten pitkän matkan päästä viron satamasta?

  noreply@blogger.com'
  • Terve,
   Tallinnan satamasta on about kilometrin matka Rotermannin kauppakeskukseen. 🙂

   noreply@blogger.com'
 8. satutko tietämään onko rottermann auki miten lauantaisin? 🙂 (29.6) ja entä muut kauppakeskukset? pitääkö paikkansa että olisivat suurin osa kaupoista 21.00 asti kun lauantaista ei mainita erikseen mitään

  noreply@blogger.com'
  • Tuossahan tuo vastaus lukee tekstissäkin 🙂 Eli lauantaisin Rotermanni on auki klo. 10-20. Monet kauppakeskukset ovat tosiaan auki klo. 21 saakka.

   noreply@blogger.com'
 9. Hei, onkohan rotermannin kauppakeskus auki 30.6. sunnuntaina?

  noreply@blogger.com'
  • Terve,
   Sunnuntaina 30.06 Tallinnan Rotermannin Keskus on avoinna ihan normaalisti (klo. 11-18).

   noreply@blogger.com'
 10. Onko kauppakeskus avoinna 24.6?

  noreply@blogger.com'
  • Hei,
   En löytänyt tuosta mitään varmaa tietoa, joten pistin siitä Rotermannin kyselyä. Palailen heti asiaan, jos vastaavat. 🙂

   noreply@blogger.com'
  • Rotermannin Kauppakeskus on sunnuntaina 23.06 avoinna klo. 10-16 ja maanantaina 24.06 kauppakeskus on suljettu.

   noreply@blogger.com'
 11. Onko rotermannin kauppakeskus auki 24.6.2013?

  noreply@blogger.com'
 12. Satutko tietämään, ovatko Rotermannin kaupat auki normaalisti juhannuksena 22.6.2013? Erityisesti olen kiinnostunut stradivariuksesta, bershkasta ja pull&bearista.

  noreply@blogger.com'
  • Kaupat ovat tuolloin ihan normaalisti avoinna, sillä Virossa juhannusta vietetään 23.6 & 24.6, eli 22.6 on ihan normipäivä. 🙂

   noreply@blogger.com'
 13. Ihan normaalien sunnuntaiaikataulujen mukaan Rotermanni on avoinna. 🙂

  noreply@blogger.com'
 14. tietääkö joku onko nuo bershka ja pull & bear myös pääsiäispäivänä auki? ja monestako moneen?

  noreply@blogger.com'
  • Katsoin tuosta Rotermannin kauppakeskuksen sivuilta ja siellä mainitaan ainoastaan, että Hairmail on kiinni huomenna. Kaikkien muiden kauppojen (siis myös Bershkan ja Pull & Bearin) pitäisi olla ihan normaalisti avoinna.

   noreply@blogger.com'
  • entäs 31.3 pääsiäispäivänä?

   noreply@blogger.com'
 15. Käun aina rootermannin juuksurissa ottamassa raitoja hiuksiini. Paljon suomalaisia asiakkaita, suurin osa työntekijöistä puhuu suomea ja hintataso alhainen.
  Osaava henkilökunta. Ajan voi soittaa ennen matkaa sillä varsinkin suosikkikampaajalle on usein vaikea löytää aikaa.
  Henkilökohtainen suosikkini on Madli joka puhuu sujuvaa suomea ja on tosi hyvä työssään.

  noreply@blogger.com'
 16. Jeps, kiitos kommentista! 🙂

  noreply@blogger.com'
 17. Yhdyn täysin mielipiteisiin paikan sekavuudesta, ei mitään yhtäläisyyttä ja vaikea löytää! Mutta ainakin Pull & Pear, Bershka ja Stradivarius ovat ainakin näin nuoren (aikuisen) vaatemakuun sopivia ja suosittelen käymään!

  noreply@blogger.com'
 18. Kommentissasi on vissi pointti, Rotermannin keskus on erittäin sekava ja osaan liikkeistä tuntuu olevan mahdotonta löytää sisään… Olen itsekin joskus kohdannut ongelmia tämän asian kanssa.:)

  ”Länsimaista” en tiedä, mutta joka tapauksessa suosittelen paikkaa niille jotka haluavat käydä hieman kalliimman hintaluokan putiikeissa. Sitä paitsi Rotermann on matkan varrella satamasta keskustaan, joten piipahtaminen siellä ei paljoa aikaa vie… ja jos ei sieltä löydy mitään mieleistä niin kävellen pääsee 5-10 minuutissa Foorumille, Viru Keskukselle, Stockmannille ja Solarikselle. 🙂

  noreply@blogger.com'
 19. Kävin tuolla tänään ja ei ole onnettomampaa kauppakeskusta nähty! Olin etukäteen netistä tutkinut mitä siellä on, mutta vain katutason osaan liikkeistä pääsi sisälle ja yhden rakennuksen 2 kerrokseen jossa oli vaan vessa ja jotain kauneusalan putiikkeja. En löytänyt mistään kulkureittiä haluamiini liikkeisiin vaikka kiersin paikan 3 kertaa ja mitään infoa ei näkynyt missään. Niiden talojen yläkerrokseen missä piti olla liikkeitä ei päässyt mistään, vaan johonkin kampaamoon. Muutenkin tosi kuolleen oloinen paikka… Uskomatonta. Ei tulisi kuuloonkaan länsimaissa tuollainen.

  noreply@blogger.com'

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.