Nudist Wineryn tuotteita on jo pidemmän aikaa löytynyt useista Tallinnan ravintoloista, baareista sekä ruokakaupoista. Nykyään näitä voi helposti käydä maistelemassa ja ostamassa kotiinviemisiksi suoraan alkulähteeltä, sillä alkukesästä Nudist avasi Tallinnan Telliskiveen oman baarin, jonka yläkerrasta löytyy asiakkaille tarkoitetun loungen lisäksi tämän new-age wineryn tuotantotilat.

Jatkossa Telliskivessä siis valmistuvat kaikki yrityksen tuotteet siidereistä ja kuohuviinistä vodkaan. Ainoastaan oluet tehdään ainakin vielä toistaiseksi kiertolaispanimona, ja tällä hetkellä valikoimasta löytyvät kaksi olutta on valmistettu yhteistyössä virolaisen pienpanimo Õllenautin kanssa. Baarista voi tilata myös erilaisia drinkkejä, joiden pohjana on käytetty tietenkin Nudistin omia tuotteita. Yrityksen varmaankin tunnetuin tuote on raparperista valmistettu kuohuviini Raparbra, joka on löytänyt tiensä myös Suomeen ja Alkoon hyllyille.

Nudistin Telliskiven baari on ihan hauskan rento paikka, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan meidän tyyliä. Tänne voi kuitenkin hyvin piipahtaa lasilliselle tai parille, ja jatkaa sitten halutessaan matkaa samassa rakennuksessa sijaitsevaan virolaispanimo Pürtsen Tap Roomiin tai sen seinänaapurina olevaan ginitislaamo Junimperiumin drinkkibaariin. Päätittepä sitten vain piipahtaa Nudistissa tai viettää siellä iltaa pidemmän kaavan mukaan, niin on pakko todeta että Nudist Winery on erinomainen lisä Tallinnan Telliskiven alueen laadukkaaseen ja monipuoliseen baaritarjontaan. Lisätietoa baarista ja Nudistista yrityksenä voitte katsoa heidän nettisivuiltaan.

Nudist Winery Telliskivi

Baarin aukioloajat:
Ma-Ti Suljettu (kauppa 10.00-18.00)
Ke-To 16.00-00.00 (kauppa 10.00-21.00)
Pe 16.00-00.00 (kauppa 10.00-21.00)
La 13.00-00.00 (kauppa 13.00-21.00)
Su Suljettu (kauppa Suljettu)

Nudist Wineryn sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän