Nunne Boutique Hotel avasi ovensa kesällä 2023 ja samalla Tallinna sai pitkästä aikaa ensimmäisen uuden boutiquehotellin vanhaankaupunkiin. Hotelli sijaitsee nimensä mukaisesti Nunne kadun varrella ja tämä vanha rakennus on kunnostettu todella tyylikkäästi hotellin käyttöön. Nunne Boutique Hotellin julkisivu on laitettu viimeisen päälle kuntoon ja erityisesti sen iltavalaistuksessa rakennus erottuu upeasti edukseen. Sijainti on kaikin puolin erinomainen, sillä lähtee ovesta oikeastaan mihin suuntaan tahansa, niin läheltä löytyy paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Balti Jaaman Torille ja Telliskiveen on noin 5-10 minuutin kävelymatka, Patkulin näköalatasanne löytyy yhden porrasjumpan päästä ja myös vanhankaupungin raatihuoneentori sekä Toompean mäki ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellin sisätiloissa yhdistyvät näyttävällä tavalla uusi ja vanha, sillä uudenkarheiden pintojen vastapainoksi käytäviltä ja huoneista löytyy kalkkikiviseiniä, joista osa on pala Tallinnan vanhankaupungin muuria. Lokakuisella visiitillämme kaikki muut osat hotellista olivat jo vieraiden käytössä, mutta alakerran spa-tila oli vielä hieman vaiheessa. Tämäkin osasto kyllä aukeaa tässä loppuvuoden aikana. Nunne Boutique Hotellin yleiset tilat ovat upea kokonaisuus, ja hotellissa totisesti on sopivassa määrin semmoista luksuksen tuntua.

Hotellin käytävää

Sama fiilis jatkuu myös hotellihuoneiden puolella, joissa sisutus on näyttävän tyylikäs, mutta värimaailmaltaan skandinaavistyylisen hillitty. Majoituimme kaksi yötä yhdessä hotellin studiosviiteistä, ja huoneen ikkunasta aukesivat näkymät suoraan vanhankaupungin muurin ja Kloostrivärav portin eli luostariportin suuntaan. Voikin sanoa, että koskaan ennen ei ole tullut yövyttyä näin lähellä Tallinnan vanhankaupungin muuria. Ja mikäs täällä oli muutenkaan yöpyessä, sillä sänky oli erittäin mukava ja huoneessa oli kyllä kaikki todella vimpan päälle. Iloinen yllätys oli kylppärin kylpyamme, joka kerrankin oli tarpeeksi iso. Siinä kyllä kelpasi kaupungilla kiertelyn jälkeen ottaa rentouttavat vaahtokylvyt.

Myös hotellin aamiainen oli laadukas ja monipuolinen, ja aamupalalla oli tarjolla runsaasti ravintola Âmen omassa keittiössä loihdittuja tuotteita. Ravintolan tyylikkäissä tiloissa oli mukava nauttia kiireettömästä aamiaisesta samalla vanhankaupungin katujen vilinää seuraten. Nunne Boutique Hotellin henkilökunta niin aamiaisella kuin myös muualla hotellissa oli ystävällistä ja palvelu oli mukavan henkilökohtaista, joten täällä todella tunsi itsensä oikeasti tärkeäksi ja toivotuksi asiakkaaksi. Kaiken kaikkiaan visiitti Nunne Boutique Hotelliin oli pitkään aikaan yksi parhaista hotellikäynneistä Tallinnassa ja tämän vuoksi paikkaa onkin helppo suositella kaikille pientä luksusta ja vanhankaupungin aitoa tunnelmaa etsiville. Lisätietoa voitte lukea hotellin nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Hotellit

Nunne Boutique Hotellin sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. Hei! Olin tosi vaikuttunut hotellistanne. Ehdottomasti haluamme tulla nauttimaan tunnelmastanne. Yksi asia jäi mietityttämään. Missä on lähin parkkipaikka? Joulutorille aiomme jälleen tulla nauttimaan ihanasta miljööstä. Terveisin Hannele

    • Moikka,

      lähin sisäparkkipaikka löytyy Balti Jaaman torilta, josta noin 5 minuutin kävelymatka hotellille. Hinta tälle on 10 euroa vuorokaudelta. Vanhassakaupungissa löytyy myös katuparkkipaikkoja, mutta nämä maksavat 6 euroa tunnilta, joten ehdottomasti suosittelisimme tuota Balti Jaaman torin parkkista.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän