Tallinnasta löytyy hyviä näköalapaikkoja niin hotellin kattoterassilta, kirkon tornista, näköalatasanteilta, hotellin cocktail-baarista kuin myös kauppakeskuksen katolle sijoitetusta maailmanpyörästä. Meidän kokemuksen mukaan Tallinnan parhaat näköalapaikat ovat seuraavat paikat:
Patkulin ja Kohtuotsan näköalapaikat
Jos olette liikkeellä vanhassakaupungissa Toompean mäellä, niin tuolla kannattaa piipahtaa Patkulin ja Kohtuotsan näköalatasanteilla, jotka ovat varmasti Tallinnan suosituimmat näköalapaikat. Jos toiveissa on upea somepostaus vaikkapa Instagramiin tai Snapchatiin, niin nämä paikat eivät varmasti jätä kylmäksi.
Raatihuoneen torni ja Olevisten Kirkon torni
Jos taas haluatte ihailla yläilmoista Toompean mäen ja keskustan väliin jäävää osaa Tallinnan vanhastakaupungista, niin tällöin suosittelemme suuntaamaan Raatihuoneentorin reunalla sijaitsevaan raatihuoneen torniin tai Olevisten Kirkon torniin, sillä nämä paikat tarjoavat erinomaiset puitteet maisemien katseluun vanhankaupungin ytimessä. Kummankin tornin haasteena ovat kuitenkin ylös johtavat vanhat ja kapeat portaat, joten tämä ei varmasti sovellu ihan kaikille.
Swissotel Tallinn 
Mikäli haluatte pysytellä visusti sisätiloissa, mutta samalla kuitenkin päästä ihailemaan Tallinnan keskusta-alueen maisemia yli 100 metrin korkeudesta, niin suunnaksi kannattaa ottaa luksushotelli Swissotel Tallinnin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Horisont Bar, josta saa muuten aivan taivaallisen hyviä drinkkejä. Drinkkibaari ei ole avoinna pelkästään hotellin asiakkaille, joten tänne voi koska tahansa piipahtaa, vaikka yöpyisikin muualla.
Swissotel Horisont Bar Tallinna 8114
SkyWheel of Tallinn 

T1 Mall of Tallinn kauppakeskuksen katolle pystytetty SkyWheel of Tallinn nousee yli 120 metriä merenpinnan yläpuolelle ja korkeutta itse maailmanpyörällä on 45 metriä. SkyWheel of Tallinn tarjoaa aivan uudenlaisen kulman esimerkiksi Tallinnan keskusta-alueen, Tallinnan lentokentän sekä Ulemiste järven ihasteluun. Lisätietoa voitte katsoa maailmanpyörän nettisivuilta.

SkyWheel of Tallinn 3785

Radisson Blu Sky Hotellin Lounge 24
Radisson Blu Sky Hotellin 24. kerroksessa sijaitseva kattoterassi Lounge 24 tarjoaa hyvät näkymät Tallinnan keskusta-alueelle, vanhaankaupunkiin sekä Tallinnan satama-alueelle. Aikaisemmin tämä oli yksi meidän suosikeistamme, mutta viime vuosina käynnit tänne ovat jääneet melko vähiin.
Lue lisää: Tallinnan Nähtävyydet

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän