Tallinnasta löytyy useita hyviä näköalapaikkoja niin hotellin kattoterassilta, kirkon tornista kuin myös näköalatasanteilta. Meidän kokemuksen mukaan Tallinnan parhaat näköalapaikat ovat seuraavat:
Radisson Blu Sky Hotellin Lounge 24
Jos halautte saada hyvän yleiskuvan Tallinnan keskusta-alueesta, niin suunnaksi kannattaa ottaa Radisson Blu Sky Hotellin Lounge 24, sillä hotellin 24. kerroksessa sijaitsevalta kattoterassilta näkee oikeastaan koko Tallinnan ydinkeskustan sekä vanhankaupungin.
Patkulin ja Kohtuotsan näköalapaikat
Jos taas olette liikkeellä vanhassakaupungissa, niin suosikkimme tuolla ovat Toompean mäeltä löytyvät Patkulin ja Kohtuotsan näköalapaikat. Nuo edellä mainitut ovat kenties Tallinnan vanhankaupungin parhaat näköalatasanteet.
Raatihuoneen torni ja Olevisten Kirkon torni
Pääse sitä maisemia toki ihailemaan muualtakin, sillä esim. Raatihuoneentorin reunalla sijaitseva raatihuoneen torni sekä Olevisten Kirkon torni tarjoavat erinomaiset paikat tähän tarkoitukseen. Kummankin tornin haasteena ovat kuitenkin ylös johtavat vanhat ja kapeat portaat, joten tämä ei varmasti sovellu ihan kaikille.
Tallinnan parhaat näköalapaikat karttaan merkittynä:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän