Mustika Keskus sijaitsee Tallinnassa Mustamäen alueella noin 8 km Viru Keskukselta, ja meidän kokemuksemme paikasta eivät ole kovinkaan kummoiset. Me emme keksi kovinkaan montaa hyvää syytä tuolla käymiseen, sillä sijaintinsa puolesta se on hieman huonossa paikassa eikä siellä ole juuri mitään mitä ei muualta löytyisi. Jos satutte ajamaan ohi, niin Prismassa voi käydä, mutta ei sinne ihan varta vasten kannata lähteä. Paljon paremmin löydätte liikkeitä Viru Keskuksesta, Solaris Keskuksesta, Kristiine Keskuksesta, Rocca al Maresta tai Ülemistesta.
Tässä Tallinnan ostoskeskuksessa ei oikeastaan ole mitään mitä edellä mainituista ei löytyisi, ja noista paikoista taas löytyy paljon liikkeitä, joita Mustika Keskuksessa ei ole. Keskus on itse asiassa hieman samanlainen kuin Sikupilli, tosin jälkimmäinen sijaitsee huomattavasti lähempänä keskustaa ja myös lähellä Ülemisteä. Tallinnan Mustika Keskuksesta toki löytyy useampikin elektroniikkaliike, mutta samat liikkeet löytyvät myös muualta. Mustika Keskuksen nettisivuilta voitte käydä katsomassa lisätietoa. Tekstin sävystä varmaan paistaa vähän turhankin selvästi läpi se, että me emme Mustika Keskuksesta jaksa kamalasti innostua. 🙂 Lisätietoa paikasta voitte katsoa ostoskeskuksen nettisivuilta.
Keskuksen aukioloajat:
Ma- La 10.00-20.00 (Prisma 08.00-23.00)
Su 10.00-18.00 (Prisma 08.00-23.00)
Mustika Keskus merkittynä Tallinnan karttaan:

1 KOMMENTTI

  1. Moikka!

    Itse olen monta kertaa usean lemmikin omistajana käynyt Mustikas-kauppakeskuksen isossa ja todella siistissä eläinliikkeessä, jossa on myytävänä näin suomalaisen silmään eksoottisiakin eläimiä. Paikassa on kiva käydä tosi laajan tuotevalikoiman ja liikkeen äärimmäisen siisteyden takia. Ihan käymisen arvoinen paikka siis, jos lemmikkituotteille on tarvetta. 🙂

    Myös yläkerran “2 Dollars Store” on mukava ostospaikka kodin perustarvikkeille. Ainakin ennen siellä oli myös todella edullisia ja ihan laadukkaitakin meikkejä myynnissä. Mutta kauheasti esim. vaateliikkeitä Mustikas-keskuksessa ei ainakaan vielä ole.

    PS: KIITOS hyödyllisestä sivustostasi.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän