Pomo Restorante sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa Viru Keskuksen ja Viron Kansallisoopperan väliin jäävään Tammsaaren puistoon rakennetussa paviljongissa. Miljöönsä puolesta tämä italialainen ravintola on ehdottomasti parhaimmillaan kesällä, sillä tuolloin paikan sisustuksessa hyödynnetyt kasvit ja muu vihreys yhdistyvät upealla tavalla ympäröivän puiston vehreyteen. Tällöin fiilis on hieman samalainen kuin jos istuisi sisällä tyylikkäästi sisustetussa kasvihuoneessa. Paikan sisustus onkin mielenkiintoinen, sillä lattiassa ja pöydissä käytettyjen isojen kuvioiden lisäksi Pomosta löytyy erilaisia patsaita ja tuolien selkänojista tuijottaa muun muassa Mona Lisa. Pomon taustalla häärii sama omistaja, joka omistaa myös Manna La Roosa ja Tai Boh ravintolat, ja näidenkään paikkojen sisustusta ei kyllä voi tylsäksi tai mielikuvituksettomaksi sanoa. Näiden rinnalla Pomo on melkeinpä hillitty! 😀

Mutta ei tässä jutussa nyt pelkästään paikan sisustuksesta ollut tarkoitus puhua, joten siirrytään siihen tärkeimpään eli ruokaan. Alkuun tilasimme italialaisen tapas lautasen sekä bruschetta leipiä, ja molemmat olivatkin herkullisen taattua laatua. Hyviä raaka-aineita ja maut kohdallaan.

Pääruoan suhteen päädyimme tilaamaan sitä minkä takia tänne oikeastaan oli tultu eli napolilaisten pizzojen. Joku “pizza-asiantuntija” joskus opetti, että aina pitää testata margherita pizza, sillä jos sitä ei osata tehdä, niin sitten ei todennäköisesti osata mitään muutakaan. Niinpä tilasimme yhden margherita pizzan ja yhden frutti di mare pizzan. Arvio näistä: Tallinnan ydinkeskustan parhaat pizzat! Kaupungista ei edelleenkään löydy liian montaa paikkaa mistä oikeasti saa hyvät pizzat, mutta Pomo Restorantessa tuotteen laatu on todella kohdallaan. Eli jos haluatte Tallinnassa laadukasta pizzaa, niin ei muuta kuin suunta kohti Tammsaaren puiston paviljonkia. Jos koko porukalle ei maistu pizza, niin listalta löytyy myös salaatteja, keittoja ja pasta-annoksia.

Pomo Restorante Pizzat

Pomossa ei ole varsinaista jälkiruokalistaa, vaan menussa lukee yksinkertaisesti “Makea elämä – kysy valikoimasta tarjoilijalta”. Noh, mehän kysyimme ja saatiin herkullinen panna cotta ja tiramisu annos sekä espresso ja cappuccino kahvit. Nämä kruunasivat mukavasti tämän onnistuneen visiitin Pomoon ja erityisesti pizzat ansaitsevat kyllä hehkutusta sen verran paljon, että paikka löytyy jatkossa myös Tallinnan ravintolalistaltani.

Pomo Ravintola Jälkiruoat

Alkuruoat maksavat 4-10 euroa, pastat 10-13 euroa, salaatit 9-11 euroa, keitot 7 euroa, pizzat 8-12 euroa ja jälkiruoat 4,50 euroa. Ravintolan menun löydätte täältä.

Pomo Restoranten aukioloajat:
Ma-Su 11.00-23.00
Pöytävarauksen voitte kätevästi tehdä suoraan alla olevan varauspainikkeen kautta:

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Ravintolan sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

    • Hei,

      Pomo Restorantella ei ole menua suomeksi, vaan heiltä löytyy ruokalista viroksi ja englanniksi.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän