Itä-Virosta maailmalla ponnistaneen pienpanimo Purtsen Tap Room sijaitsee Tallinnan Telliskiven alueella rakennuksessa, jossa toimii myös Nudist Winery sekä Junimperiumin ginibaari ja -tislaamo. Purtse on alunperin kolmen kaveruksen perustama pienpanimo, joka toimii Purtsen vasallilinnan vanhoissa sepänpajan tiloissa. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy noin tusinan verran erilaisia oluita ja nämä ovat luonnollisesti täällä Telliskiven tap roomissa hyvin edustettuna, mutta omien oluiden lisäksi listalta löytyy myös muutamia vierailevia oluita.

Purtse Tap Room Telliskivi (4)

Purtse Tap Room ei missään nimessä ole mikään hienostelupaikka, vaan ihan päinvastoin, sillä tänne selvästi haluttu tuoda sisustuksen kautta “villin” Itä-Viron rosoista työläiskulttuuria. Tuolit ja pöydät ovat sekalaista keräilyerää, valaisimien virkaa hoitavat tyhjät metalliämpärit ja seinillä näkyy panimon etiketeistäkin tutuksi tullutta Itä-Viron kaivostyöläiskuvitusta.

Purtse Sisätilat (4)

Purtse Tap Roomin edustalla on kesäisin myös pieni terassi ja tämä paikka tarjoaakin oivan vaihtoehdon, jos mieli tekee yhtä huurteista ennen kuin sitä sukeltaa tutkimaan Telliskiven putiikkeja, kahviloita, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Juomien hinnat pyörivät täällä noin 5-6 euron välillä. Juomalistan voitte tsekata Purtsen nettisivuilta ja tuolta löytyy myös lisätietoa panimosta.

Tap Roomin aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti-Ke 14.00-23.00
To 14.00-00.00
Pe-La 14.00-01.00
Su 14.00-22.00

Lue lisää: Tallinnan Baarit

Purtse Tap Roomin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän