Stockmann sijaitsee Swissotellin välittömässä läheisyydessä, aivan Tallinnan ydinkeskustassa. Jos lähteminen kauaksi Tallinnan keskustasta ei tunnu houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta kaupoille tekisi mieli, niin Viru KeskuksenSolaris Keskuksen ja Rotermannin Korttelin ohella tämä tavaratalo tarjoaa ihan kelpo shoppailupaikan.
Stockmann Tallinna 2
Stockmann on Kaubamajan ohella Tallinnan toinen tavaratalo, ja kummastakin ihminen löytää suurin piirtein kaiken tarpeellisen ja tarpeettomankin. Stockmannista löytyy tavaraa viidessä kerroksessa: ensimmäisessä kerroksesta löytyvät kosmetiikkaosasto, Stockmannin Herkku, kukkakauppa, Euroapteek ja Katharinenthal Cafe&Bakery, toisesta kerroksesta miesten vaatteet ja asusteet, urheiluvaatteet, RiiSaikel Stuudion puoti ja kahvila, ompelustudio, Trumanin miesten parturi ja Samsoniten osasto, kolmannesta kerroksesta

naisten vaatteet ja asusteet, neljännestä kerroksesta kodintarvikkeet ja lastenvaatteet, XS lelukauppa sekä EcoCleanin pesula, ja viidennnestä kerroksesta Instrumentarium, kauneushoitola 5th Floor Beauty Salon, Melior Clinic sekä sushiravintola MySushi. 

Stockmann Tallinna 3
Tavaratalon aukioloajat:
Ma-La 09.00-21.00
Su 10.00-19.00
Lisätietoa voitte katsoa Tallinnan Stockmannin nettisivuilta.
Stockmannin sijainti Tallinnan kartalla:

9 KOMMENTIT

    • Todennäköiseti Tallinnan Stockan Hullut Päivät järjestetään viikolla 41 eli 07-11. lokakuuta 2015. Saamiemme tietojen mukaan ne ovat tänä vuonna samaan aikaan Suomen Hullujen Päivien kanssa.

    • Tietojemme mukaan Tallinnan Stockmannin Hullut Päivät pidetään viikolla 15. Laitamme sivustolle tarkempaa tietoa heti kun tiedämme asiasta enemmmän.

  1. Moi!
    Sitä vaan kyselisin, että onko Tallinnan Stockmannilla nyt Hullut Päivät? Huomennako alkavat? Vai alkaako ollenkaan?

    Kiitos paljon jo etukäteen 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän