Tallinnan Kaks Kokka on sulkenut ovensa. 


Kaks Kokka nousi Tallinnan Ravintolalistamme aivan terävimpään kärkeen reilut kaksi vuotta sitten, ja on tämän jälkeen pitänyt paikkansa tuolla. Viimeisin visiittimme Tallinnan keskusta-alueella sijaitsevaan Kaks Kokkaan oli jälleen oiva muistutus siitä, että tämä ravintola kuuluu ehdottomasti kaupungin parhaimmistoon. Me emme missään nimessä ole ainoat tähän ravintolaan tykästyneet, sillä Kaks Kokkaa löytyy vuoden 2017 Viron Parhaat Ravintolat-listalta ja tänä vuonna paikka oli finalistina Silverspoon-kilpailun “Paras Casual Dining”-kategoriassa.

Ravintola Kaks Kokka Tallinna 9292

Ravintola sijaitsee Rotermannin korttelin läheisyydessä Ravintola Ö:n naapurissa, jonka pikkuveljeksi Kaks Kokkaa itseään tituleeraa. Paikan nimi tarkoittaa suomeksi kahta kokkia, jotka tässä tapauksessa ovat Martin Meikas ja Ranno Paukson. Kolmantena osaomistajana ravintolassa on Sparkling Group, jolla on Kaks Kokkan lisäksi omistuksia muun muassa Tallinnan ravintola Mon Reposissa ja ravintola Tchaikovskyssa. Martin ja Ranno olivat muuten vuoden 2017 Silverspoon-kilpailun finalisteina “Paras Kokki”-kategoriassa, joten miesten ammattitaitoa arvostetaan Virossa hyvin korkealle.

Tallinnan Kaks Kokka on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja tästä viihtyisästä ravintolasta saa kerrassaan loistavaa ruokaa. Paikan ruokalistasta löytyy monia tuttuja annoksia, mutta Kaks Kokka on onnistunut luomaan annoksistaan omannäköisiä ja -makuisia. Tässä paikassa uskotaan selvästi tuoreisiin ja puhtaisiin raaka-aineisiin, joista syntyy toinen toistaan herkullisempia annoksia. Kaks Kokka on yksi niistä harvoista ravintoloista, joissa ei tähän mennessä ole koskaan joutunut pettymään oikeastaan mihinkään annokseen. Niinpä täältä on voinut joka kerta poistua tyytyväisenä hymy kasvoilla. 🙂

Ravintola Kaks Kokka Tallinna 0129

Vielä kun Kaks Kokkasta saa ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, niin ei tästä paikasta löydy pahaa sanottavaa, ihan päinvastoin. Ravintola on Tallinnassa sen verran kovassa huudossa, että suosittelemme tekemään pöytävarauksen aina etukäteen, sillä muuten saatatte jäädä arkipäivänkin ilman pöytää. Alkuruoat ravintolassa maksavat 9-12€, pääruoat 11-20€ ja jälkiruoat 6€. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta ja pöytävarauksen tekeminen onnistuu suoraan tästä:

Varaa Pöytä
– Kaks Kokka

Kaks Kokka aukioloajat:
Ma-To 12.00-23.00
Pe-La 12.00-00.00
Su 13.00-22.00

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

2 KOMMENTIT

  1. Toivotamme Kaks kokalle menestystä ja pitkää ikää. Tyytyväisin kiitoksin illallisesta 28.6.2016 Ritva ja Juhani ystävineen

  2. Keliaakikolle loistava valinta! Heti alkuun kolme gluteenitonta mini-minivuokaleipämuottiin leivottua leipää (plussat vielä siemenettömyydestä, näin pähkinä- ja siemenallergiselta). Listasta kerrottiin heti, mitä muutoksia gluteenittomuus aiheuttaa tai jos mahdoton. Kuha-annos oli aivan loistava. Jälkkäristä ensin ilmoitettiin, että jätetään keksinmurut pois, mutta pöytään ruodussa annoksessa nekin oli onnistuttu korvaamaan gluteenittomilla. Palvelu todella hyvää ja miljööstä aisti heti, että täällä ruoka ja sen maut ykkösenä. Varmasti seuraavallakin matkalla mukana ruokapaikoissa!

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän