Mikkelin Museo on Kadriorgin Palatsin ja Viron Taidemuseo KUMUn ohella käymisen arvoinen paikka, jos olette liikkeellä Kadriorgin puistossa. Museo on nimetty Johannes Mikkelin mukaan, joka parikymmentä vuotta sitten lahjoitti taidekokoelmansa Tallinnan Taidemuseolle. Näytillä on mm. Eurooppalaisia maalauksia sekä antiikkisia kiinalaisia posliineja.
Mikkelin Taidemuseon aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti 10.00-18.00
Ke 10.00-20.00
To-Su 10.00-18.00

Pääsylippu museoon maksaa aikuisilta 5€, alennusryhmäläisiltä 3,5€ ja perhelippu 10€. Tarjolla on myös yhdistelmälippuja, joilla pääsee käymään useammassa Viron Taidemuseon pyörittämässä museossa.  Jos olette aikeissa kiertää useammankin museon, niin kannattaa harkita Tallinna Kortin hankintaa, sillä tuolla kortilla pääsee ilmaiseksi Mikkelin museoon sekä myös kaikkiin muihin Viron Taidemuseon yksiköihin. Ohessa myytävänä olevat pääsyliput hintoineen:

Yhdistelmälippu

(Taidemuseo Kumu, Kadriorgin taidemuseo, Mikkelin museo, Nigulisten kirkko ja Adamson-Ericin museo)
Aikuiset 20 € | Perhelippu 40 €
 
Viron taidemuseon yksiköt Kadriorgissa
(Taidemuseo Kumu, Kariorgin taidemuseo ja Mikkelin museo)
Aikuiset 12  | Perhelippu 24 €
 
Viron taidemuseon yksiköt Kadriorgin taidemuseo ja Mikkelin museo
Aikuiset 8 € | Alennuslippu 6  | Perhelippu 16 
 

Viron taidemuseon yksiköt Tallinnan vanhassakaupunkissa (Nigulisten museo ja Adamson-Ericin museo) Aikuiset 8 € | Perhelippu 16 €

tallinn_card_free_white1

Neljä kertaa vuodessa Viron Taidemuseossa on niin sanotut “Euron-päivät”, jolloin pääsylippu maksaa yhden euron. Tänä vuonna nuo keskiviikot ovat 6. helmikuuta, 12. kesäkuuta, 4. syyskuuta sekä 4. joulukuuta. Tämän lisäksi Museoyönä (18. toukokuuta) Mikkelin Taidemuseoon on ilmainen sisäänpääsy. Lisätietoa voitte katsoa Mikkelin Taidemuseon nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Nähtävyydet
Mikkelin Museon sijainti Tallinnan kartalla:

4 KOMMENTIT

    • Mikkelin museo on avoinna lauantaina 22.06.2019, mutta se suljetaan kolme tuntia normaalia aikaisemmin eli kello 15.00.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän