Tallinna Kortti (Tallinn Card) kannattaa hankkia mikäli Tallinnan matkan tarkoituksena on viettää kulttuurilomaa, johon sisältyy museovierailua, kiertoajelua tai muuta vastaavaa. Kortilla säästää niin selvää rahaa kuin myös vaivaa. Kortteja on tarjolla kolme erilaista: 24 tunnin, 48 tunnin sekä 72 tunnin, ja kortteja voi ostaa lähes kaikista hotelleista, satamista, matkatoimistoista, Tallinnan Turismin Infopisteistä sekä etukäteen Tallinnan matkailutoimiston nettisivuilta. Joskus aiemmin myynnissä oli myös 6 tunnin kortti, mutta ilmeisesti Tallinnan matkailutoimistossakin ymmärrettiin ettei tuossa ajassa ehdi juuri mihinkään.
Tallinna Kortti 3111

Tässä muutamia esimerkkejä paikoista, joihin Tallinna Kortilla pääsee ilmaiseksi: Tallinnan City Tour- bussit (PLUS-kortilla), Tallinnan eläintarha, Viron Ulkoilmamuseo, Lentosataman museoTallinnan Kaupunginmuseo, Bastionin Tunnelit, Kadriorgin Palatsi ja KUMU. Tämän lisäksi kortilla voi käyttää ilmaiseksi julkista liikennettä ja kortilla saa alennusta useista ravintoloista ja muista liikkeistä. Yleensä paikat ovat merkitty ulko-ovessa olevalla Tallinn Card- tarralla.

24 h Tallinna kortti aikuisille maksaa 26€ (lapsille 15€), 48 h kortti aikuisille maksaa 39€ (lapsille 20€) ja 72 h kortti aikuisille maksaa 47€ (lapsille 24€).  24h Tallinn Card PLUS (sis. kiertoajelun) maksaa 36€ (lapsille 20€), 48 h kortti aikuisille maksaa 49€ (lapsille 27€) ja 72 h kortti aikuisille maksaa 58€ (lapsille 32€). Tallinna kortteja voi ostaa muun muassa useista Tallinnan hotelleista, Tallinkin laivoilta, Viking Expressiltä, Eckerö Linen M/S Finlandialta, R-Kioskeilta, Tallinnan matkailuneuvonnasta, Tallinnan bussiasemalta ja taidemuseo KUMUsta. Koko listan myyntipaikoista löydätte VisitTallinnin nettisivuilta.

8 KOMMENTIT

  1. Pitääkö 24 tunnin Tallina kortti käyttää vuorokauden sisällä? Tulemme elokuussa viikoksi Tallinaan.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän