Jos olette tulossa Tallinnaan kulttuurilomalle eli haluatte vierailla museoissa sekä käydä vaikkapa kiertoajelulla, niin kannattaa hankkia Tallinna Kortti (Tallinn Card). Kortilla säästää parhaassa tapauksessa selvää rahaa sekä vaivaa. Kortteja on tarjolla kolme erilaista: 24 tunnin, 48 tunnin sekä 72 tunnin, ja kortteja voi ostaa lähes kaikista hotelleista, satamista, matkatoimistoista, Tallinnan Turismin Infopisteistä sekä etukäteen Tallinnan matkailutoimiston nettisivuilta. Joskus aiemmin myynnissä oli myös 6 tunnin kortti, mutta ilmeisesti Tallinnan matkailutoimistossakin ymmärrettiin ettei tuossa ajassa ehdi juuri mihinkään.
Tallinna Kortti 3111

Tässä muutamia esimerkkejä paikoista, joihin Tallinna Kortilla pääsee ilmaiseksi: Tallinnan City Tour- bussit (PLUS-kortilla), Lentosataman museoTallinnan Kaupunginmuseo, Bastionin Tunnelit, Kadriorgin Palatsi ja KUMU. Tämän lisäksi kortilla voi käyttää ilmaiseksi julkista liikennettä ja kortilla saa alennusta useista ravintoloista ja muista liikkeistä. Yleensä paikat ovat merkitty ulko-ovessa olevalla Tallinn Card- tarralla.

24 h kortti aikuisille maksaa 25€ (lapsille 14€), 48 h kortti aikuisille maksaa 37€ (lapsille 19€) ja 72 h kortti aikuisille maksaa 45€ (lapsille 23€).  24h Tallinn Card PLUS (sis. kiertoajelun) maksaa 36€ (lapsille 20€), 48 h kortti aikuisille maksaa 49€ (lapsille 27€) ja 72 h kortti aikuisille maksaa 58€ (lapsille 32€)

6 KOMMENTIT

  1. Pitääkö 24 tunnin Tallina kortti käyttää vuorokauden sisällä? Tulemme elokuussa viikoksi Tallinaan.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän