Flavore sijaitsee Tallinnan satama-alueella, kivenheiton päässä Kultuurikatelista, Tallink Spa & Conference Hotellista sekä Tallink Express Hotellista. Tarkemmin sanottuna tämä italialainen ravintola löytyy Tallink Tulemajasta, joka on osa laivayhtiön pääkonttoria. Ravintola onkin Tallinkin omistama, mutta jotenkin ihmeen vähän tästä paikasta on ainakin toistaiseksi kerrottu sen eri kanavissa. Täytyy nimittäin sanoa, että meidän testin perusteella kyseessä on oikein passeli ravintola, josta saa herkullisia pizzoja, pastaa sekä muita italialaisia herkkuja buffalo mozzarellasta ja burratasta bruschetta leipiin ja  tiramisuun.

Me tilasimme listalta alkuun tonnikala-carpaccion sekä bruschettaa, pääruoaksi valikoitui pizza sekä tiikeriravut ja jälkkäriksi herkuttelimme vielä tiramisulla. Oli myös hieno huomata, että ravintola Flavoressa on otettu erikoisruokavaliot hyvin huomioon, sillä listasta löytyy erillinen vegaanimenu, jonka lisäksi menuun on erikseen merkitty selvästi kaikki kasvisruoat, gluteenittomat, pähkinöitä sisältävät sekä maitotuotteita sisältävät annokset.

Oman fiiliksensä illalliseen toi ristorante Flavoresta löytyvä viiniseinä, josta voi käydä kortilla valitsemassa itselleen sopivan viinin sekä sopivan kokoisen annoksen. Seinästä löytyy 8 erilaista punaviiniä, 7 valkoviiniä, yksi roseviini sekä valikoima jälkiruokajuomia grappasta limoncelloon. Lasiin voi kerralla laskea 4, 12 tai 24 cl valitsemaansa juomaa. Ainakin me saimme tästä hyvin paljon iloa ja 4 cl on semmoinen sopiva määrä, jos haluaa maistella useampaa eri viiniä… ja mehän halusimme. 🙂

Tallinnan ravintola Flavore ansaitsee kehut myös sisustuksestaan, sillä paikkaan on onnistuttu tuomaan väreillä, valoilla ja materiaalivalinnoilla keveyttä, ja isoista ikkunoista tulee sisään mukavasti luonnonvaloa. Myös ravintolan henkilökunta oli oikein ystävällistä ja asiakaspalveluhenkistä, ja niinpä tarjoilijat Eliise ja Kadi ansaitsevat ehdottomasti erityismaininnan. Nykyään hyvä palvelu alkaa olemaan jo semmoinen asia, että sitä oikeastaan automaattisesti odottaa jokaiselta kunnolliselta ravintolalta, mutta kyllä vilpittömän ystävällisen palvelun saaminen vaan on kerta toisensa jälkeen niin kovin mukavaa. 🙂

Kokonaisuus oli oikein onnistunut ja illallisesta jäi suuhun niin sanotusti hyvä maku. Tätä paikkaa voi erityisesti suositella kaikille niille, jotka yöpyvät lähistöllä sijaitsevissa hotelleissa, sillä Flavore on varmasti A-Terminaalin lähistön paras ravintola. Koko Tallinnan keskusta-alueen mittakaavassakin tämä on ihan kelpo ravintola. Alkuruoat maksavat 7-14 euroa, keitot 8 euroa, pastat 10-13 euroa, pizzat 9-12 euroa, pääruoat 13-18 euroa ja jälkiruoat 7-8 euroa. Lisätietoa voitte katsoa paikan nettisivuilta. Flavoresta muuten saa arkisin kello 11.30-15.00 myös lounasta hintaan 6,50€. Viimeisimmän lounaslistan löydätte tuolta nettisivuilta.

Ristorante Flavoren aukioloajat:
Ma-Su 11.30-22.30
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

Flavoren sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän