Stereo Street Food sijaitsee kesäkuun lopulla Tallinnan Viru Keskukseen avatulla ruokakadulla. Tästä ruokapaikasta saa mutkattoman herkullista Latinalaisen Amerikan tyyliin valmistettua ruokaa, mistä ei takuulla jää makua tai väriä puuttumaan. Stereon menu on toimivan yksinkertainen, sillä listalta löytyy kymmenkunta jaettavaksi tarkoitettua annosta, ostereita sekä jälkiruoaksi churroja. Testasimme menusta yhteensä viisi annosta, joista tuoreen herkulliset osterit, rapsakoiksi paistetut kalmarit sekä tacot saavat meiltä kyllä erityismaininnan.

Tästä paikasta jäi ehdottomasti semmoinen fiilis, että tänne voi pysähtyä uudestaankin. Yleisellä tasolla Viru Keskuksen ruokakadusta voi sanoa, että ei tänne välttämättä illalliselle tulisi suunnattua, mutta lounasta ajatelleen täältä löytyy hyviä vaihtoehtoja kuten esimerkiksi tämä laadukkaaksi todettua Stereo Street Food. 🙂 Paikan taustalla häärii Tiina Kõresoo, joka tunnetaan Tallinnassa sijaitsevan ravintola Saltin lisäksi lukemattomista pop-up ravintoloistaan.

Stereo Street Food Tallinna Viru Keskus

Stereon sisustuksesta voi sanoa sen verran, että verrattaen pieneen tilaan on saatu tuotua muutamia kivoja yksityiskohtia, jotka luovat paikkaan omaa fiilistä, mutta kyllähän tällä väkisinkin huomaa olevansa syömässä food hallissa.Täytyy mainita yksi hieman huvittava yksityiskohta tämän paikan annoskuvista, sillä ainakin meidän tilaamamme annokset olivat luonnossa huomattavasti paremman näköisiä kuin tiskin yläpuolella roikkuvissa kuvissa. Eli täällä voi siis yllättyä positiivisesti kun annokset tuodaan pöytään. 😉 Meihin tämä paikka kolahti sen verran vahvasti, että jatkossa se löytyy myös meidän Tallinnan Ravintolasuositukset listauksesta.

Annokset maksavat 10-15 euroa kappaleelta, osterit 3,50 euroa/kpl ja annos churroja 7 euroa. Jos on yhtään kovempi nälkä, niin suosittelemme tilaamaan ainakin 2-3 annosta per kaksi ruokailijaa, sillä annokset eivät ole mitenkään valtavan suuria. Lisätietoa menusta voitte katsoa paikan nettisivuilta.

Stereo Street Foodin aukioloajat:
Su-To 11.00-22.00
Pe-La 11.00-23.45

Stereon sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän