Tallinnan parhaat drinkkibaarit-lista kokoaa yhteen suosikkipaikkamme hyvien cocktailien ja muiden drinksujen suhteen. Tallinnan cocktail-skenestä voi sanoa sen verran, että se kehittyy ja voi hyvin. Ympäri kaupunkia on avattu viimeisien vuosien aikana useita laadukkaita drinkkibaareja, joista saa toinen toistaan herkullisempia cocktaileja. Tässä suosikkimme:

Parrot MiniBar

Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevan ravintola Parrot MiniBarin drinkkibaari tarjoaa samantasoisen vau-elämyksen kuin sen ravintola, sillä paikka on kertakaikkisen onnistuneesti sisustettu, tunnelma siellä on mukavan rauhallinen, henkilökunta aivan yhtä ystävällistä kuin ravintolassa ja drinkit aivan järjettömän hyviä!

Sigmund Freud

Drinkkibaari Sigmund Freud on viime vuosien aikana vakiinnuttanut paikkansa Tallinnan parhaiden cocktailbaarien joukossa, ja kyllä allekirjoittaneetkin joutuvat toteamaan, että monena perjantai- ja lauantai-iltana reitti on kulkenut Sigmund Freudin kautta. Paikka on tyylikkäästi sisustettu ja drinkit ovat erinomaisia, joten tänne tulee varmasti suunnattua myös jatkossa.

Swissotel Horisont Bar

Swissotel Tallinnin ylimmästä kerroksesta löytyy hotellin drinkkibaari Swissotel Horisont Bar. Paikan drinkit eivät missään nimessä ole sieltä Tallinnan edullisimmasta päästä, mutta toisaalta laadusta joutuu aina maksamaan. On pakko todeta, että tyylikkäästi sisustetusta loungesta aukeaa sen verran upeat näköalat, että kyllä tuolla mielellään nauttii muutamat laadukkaat drinkit, vaikka se sitten vähän lompakkoa keventäisikin.

Swissotel Horisont Bar Tallinna 8134

Whisper Sister

Whisper Sister on todennäköisesti Tallinnan salaisin drinkkibaari, sillä tänne löytämiseen vaaditaan tarkkaavaisuuden lisäksi ripaus kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Salakapakan tilat on viihtyisästi sisustettu, henkilökunta on hyvin ystävällistä ja drinkit edustavat aivan Tallinnan parhaimmistoa.

Manna La Roosa

Jos Manna La Roosaa pitäisi kuvailla muutamalla sanalla niin ne varmaankin olisivat erilainen ja kummallinen. Ravintolan sisätilat näyttävät hieman siltä kuin ne olisi joku LSD:n vaikutuksen alaisena sisustanut, sillä paikasta tulee semmoinen “psykedeelinen sirkus”-fiilis. Paikan drinkeissä on käytetty kunnollisia raaka-aineita ja jos esimerkiksi tilaatte vadelmia sisältävän drinkin, niin siinä oikeasti on vattuja eikä mitään hötöä.

KaiF

Tämä trendikäs drinkkibaari sijaitsee Tallinnan Noblessnerin alueella, ja tästä paikasta löytyy jotain, mitä ei ainakaan toistaiseksi ole nähty muissa kaupungin drinkkibaareissa, nimittäin cocktailhanat. Kahteen kerrokseen levittäytyvän KaiF:n alakerrasta löytyy drinkkihanat, joissa on tarjolla kolme erilaista drinkkiä sekä listan “yllätys yllätys”-vaihtoehto.  Näiden lisäksi alhaalla on tarjolla muutama miksereihin tehty drinkki sekä olutta ja viiniä. Paikan yläkerrasta täytyy heti kärkeen mainita se, että sieltä aukeaa kerrassaan upeat näkymät Noblessnerin alueelle sekä merelle päin. Tarjolla on selvästi pidempi lista erilaisia drinkkejä kuin alakerrassa.

KaiF Tallinna 8779

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän