Tallinnan parhaat drinkkibaarit-lista kokoaa yhteen suosikkipaikkamme hyvien cocktailien ja muiden drinksujen suhteen. Tallinnan cocktail-skenestä voi sanoa sen verran, että se kehittyy ja voi hyvin, mutta viime vuosina uusia drinkkibaareja ei ole enää avattu ihan entiseen tahtiin. Osa tämänkin listan paikoista on ollut olemassa jo useamman vuoden ajan ja ne alkavatkin olemaan Tallinnan cocktailbaarien klassikoita. Tässä suosikkimme:

Babylon Bar

Tallinnan vanhankaupungin pääkadun varrella sijaitseva Babylon Bar on salakapakka, jonka sisäänkäynnistä kävelee kyllä helposti ohi ilman, että tulee edes huomanneeksi sitä. Jos kuitenkin onnistuu löytämään tiensä perille asti, niin onnekasta kulkijaa odottavat herkullisen oivaltavat drinkit ja mukavan rento ilmapiiri.

Babylon Bar 7
Babylon Bar

Parrot MiniBar

Tallinnan vanhassakaupungissa sijaitsevan ravintola Parrot MiniBarin drinkkibaari tarjoaa samantasoisen vau-elämyksen kuin sen ravintola, sillä paikka on kertakaikkisen onnistuneesti sisustettu, tunnelma siellä on mukavan rauhallinen, henkilökunta aivan yhtä ystävällistä kuin ravintolassa ja drinkit aivan järjettömän hyviä!

Sigmund Freud

Drinkkibaari Sigmund Freud on viime vuosien aikana vakiinnuttanut paikkansa Tallinnan parhaiden cocktailbaarien joukossa, ja kyllä allekirjoittaneetkin joutuvat toteamaan, että monena perjantai- ja lauantai-iltana reitti on kulkenut Sigmund Freudin kautta. Paikka on tyylikkäästi sisustettu ja drinkit ovat erinomaisia, joten tänne tulee varmasti suunnattua myös jatkossa.

Swissotel Horisont Bar

Swissotel Tallinnin ylimmästä kerroksesta löytyy hotellin drinkkibaari Swissotel Horisont Bar. Paikan drinkit eivät missään nimessä ole sieltä Tallinnan edullisimmasta päästä, mutta toisaalta laadusta joutuu aina maksamaan. On pakko todeta, että tyylikkäästi sisustetusta loungesta aukeaa sen verran upeat näköalat, että kyllä tuolla mielellään nauttii muutamat laadukkaat drinkit, vaikka se sitten vähän lompakkoa keventäisikin.

Swissotel Horisont Bar Tallinna 8134
Horisont Bar

Whisper Sister

Whisper Sister on todennäköisesti Tallinnan salaisin drinkkibaari, sillä tänne löytämiseen vaaditaan tarkkaavaisuuden lisäksi ripaus kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Salakapakan tilat on viihtyisästi sisustettu, henkilökunta on hyvin ystävällistä ja drinkit edustavat aivan Tallinnan parhaimmistoa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän