Lessner Bar on Noblessnerin alueella sijaitseva cocktailbaari, joka avattiin toukokuussa 2024.  Baari tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita cocktaileja ja slushie-juomia, sekä herkullisia snäksejä UMA Ravintolasta. Tyylikäs sisustus ja ystävällinen palvelu tekevät tästä paikasta must-kohteen Noblessnerin alueen vierailulla.

Lessner Bar avasi ovensa toukokuussa Tallinna Noblessnerin alueella sijaitsevassa vanhassa sukellusvenetehtaassa, jonka samoissa tiloissa toimi aiemmin cocktailbaari KaiF. Lessnerin takaa löytyy ravintoloitsijakaksikko, Kristjan Peäske ja Janno Lepik, joka omistaa samassa kiinteistössä toimivat Lore Bistroo ja UMA Resto ravintolat. Herrat ovat Tallinnassa tunnettuja pitkän linjan ravintoloitsijoita, jotka ovat vuosien varrella pyörittäneet useita eri ravintoloita ja mukaan on mahtunut myös muun muassa viinibaaria sekä omalla brändillä tehtyä pienpanimo-olutta, mutta cocktailbaari on Kristjanilta ja Jannolta uusi aluevaltaus. Toisaalta heiltä on jo vuosikaudet onnistunut hyvän ruoan ja juoman yhdistäminen, vaikkakin aiemmissa paikoissa on menty hieman enemmän ruoka edellä, kuten ravintoloissa yleensä tapana on.

Lessnerissä pääosassa ovat kuitenkin juomat, ja erityisesti paikan drinkkilistalta löytyvät laadukkaat cocktailit. Valinnanvaraa listalta löytyy juuri sopivasti ja tunnettuihin drinkkeihin on haettu tässä cocktailbaarissa hieman omaa twistiä. Hauskana lisänä listalla on kaksi kappaletta talon omia “slushie”-drinkkejä, jotka toimivat lämpimänä kesäiltana Lessnerin terassilla melkoisen täydellisesti. Noblessnerin pienvenesataman rauhassa ja edessä aukeavan Itämeren viilentävän lempeässä tuulessa voi helposti nauttia slueshien jos toisenkin (nimimerkkillä kokemusta on). Listalta löytyy cocktailien lisäksi myös virolaisia ja ulkolaisia pienpanimo-oluita sekä alkoholittomia cocktaileja. Lisäksi paikan menussa on ravintola UMAn snäksejä ja alkuruokia, jotka ovat kyllä laadultaan sitä tasoa, että harvempi drinkkibaari pystyy tarjoamaan tämmöistä naposteltavaa ja pikku purtavaa drinkkien kylkeen. Erityisesti voimme suositella kokeilemaan lohi sashimia ja kimchi ranskalaisia.

Vielä kun paikan palvelukin on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja sisätilat tyylikkäästi sisustettu, niin eihän Lessneriä voi muuta kuin suositella. Tänne tulee varmasti suunnattua uudestaankin, niin kesällä kuin myös myöhemmin syksyllä ja talvella.

Drinkit maksavat 10-14 euroa kappaleelta, snäksit 6-8 euroa, pikku purtavat 12-16 euroa ja makeat herkut 10 euroa. Lisätietoa voitte katsoa baarin nettisivuilta.

Lessner Barin aukioloajat:
Ti-To 17.30-01.00
Pe-La 17.30-03.00

Noblessnerin alueella kannattaa tutustua myös seuraaviin paikkoihin:
Lue lisää: Tallinnan Baarit

Baarin sijainti Tallinnan kartalla:

 

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän