Telliskiven Rahva Raamat Restossa yhdistyvät onnistuneella tavalla viihtyisä ja tunnelmallinen kirjakauppa sekä laadukas ravintola. Harvemmin on tullut Tallinnassa suunnattua kahtena aamuna peräkkäin samaan paikkaan aamiaiselle, mutta Rahva Raamat Resto tarjosi niin hyvän kokonaisuuden, että tänne halusi heti tulla uudestaan. Paikan aamiaislistalta löytyy muun muassa herkullisia lettuja banaanin ja mansikoiden kera, puuroa ja tuoreita marjoja, perunapannukakkuja salaatin, uppomunan ja lohen kera sekä tuorepuristettuja mehuja ja tuoretta kahvia. Rahva Raamat Reston aamiainen meneekin ehdottomasti jo ihan pelkästään maun puolesta Tallinnan aamupalapaikkojen ihan kärkipäähän! Paikka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Telliskiven Luovasta Keskuksesta sekä Balti Jaama Turgista.

Tallinna Aamiainen 5919

Vielä kun miljöökin on kunnossa, niin tänne tulee varmasti jatkossakin suunnattua. Aamiaista odotellessa on mukava kierrellä kirjakaupan hyllyjen välissä kirjoja ja muita myynnissä olevia tavaroita hypistellen. Muun muassa semmoista kirjaa kuin “Eestlase Käsiraamat. 100 Asja, Mida Õige Eestlane Teeb” tuli aamiaisen yhteydessä tutkittua tarkasti…eli vapaasti suomennettuna: “Virolaisen käsikirja. 100 asiaa, joita oikea virolainen tekee”. Hyvin mielenkiintoinen opus ja valaiseva opus! 😀

Telliskivi Rahva Raamat Resto Tallinna 1451

Tallinnan Telliskiven Rahva Raamat Resto tarjosikin kokonaisuutena herkullisen ja kivan erilaisen aamiaiskokemuksen, mutta jos jossain jäi parantamisen varaa, niin se on palvelu. Ensimmäisenä aamuna palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, mutta toisena aamuna paikalla oli aivan liian vähän henkilökuntaa, joten osa asiakkaista joutui odottelemaan annoksiaan melko pitkään. Meidän kohdalla homma kuitenkin toimi molempina aamuina suhteellisen hyvin.

Telliskivi Rahva Raamat Resto Tallinna 8411

Aamiaisannokset maksoivat 2.90-5.90 euroa kappaleelta, ja päädyimme molempina aamuina tilaamaan kaksi annosta per henkilö. Siihen vielä pari kolme euroa maksa erikoiskahvi ja 3.5 euron hintainen tuorepuristettu mehu kylkeen, niin aamiaisen jälkeen poistuttiin paikalta vatsa täynnä ja tyytyväinen hymy kasvoilla. Tallinnan Telliskiven Rahva Raamat Restosta saa myös lounasta ja illallista, joten täytyy jossain kohtaa varmasti käydä testaamassa myös nämä. Lisätietoa paikasta ja sen ruokalistasta löydätte Rahva Raamat Reston nettisivuilta.

Telliskiven Rahva Raamat Reston aukioloajat:
Ma-To 08.00-22.00
Pe 08.00-23.00
La 10.00-23.00
Su 12.00-21.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Rahva Raamat Resto merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän