Tallinnan Vanhakaupunki (1)

Tallinna Kortti

2 Kommenttia / 27/02/2018

Jos olette tulossa Tallinnaan kulttuurilomalle eli haluatte vierailla museoissa sekä käydä vaikkapa kiertoajelulla, niin kannattaa hankkia Tallinna Kortti (Tallinn Card). Kortilla säästää parhaassa tapauksessa selvää rahaa sekä vaivaa. Kortteja on tarjolla kolme erilaista: 24 tunnin, 48 tunnin sekä 72 tunnin, ja kortteja voi ostaa lähes kaikista hotelleista, satamista, matkatoimistoista, Tallinnan Turismin Infopisteistä sekä etukäteen Tallinnan matkailutoimiston nettisivuilta. Joskus aiemmin myynnissä oli myös 6 tunnin kortti, mutta ilmeisesti Tallinnan matkailutoimistossakin ymmärrettiin ettei tuossa ajassa ehdi juuri mihinkään.
Tallinna Kortti (1)

Tässä muutamia esimerkkejä paikoista, joihin Tallinna Kortilla pääsee ilmaiseksi: Tallinnan City Tour- bussit (PLUS-kortilla), Lentosataman museoTallinnan Kaupunginmuseo, Bastionin Tunnelit, Kadriorgin Palatsi ja KUMU. Tämän lisäksi kortilla voi käyttää ilmaiseksi julkista liikennettä ja kortilla saa alennusta useista ravintoloista ja muista liikkeistä. Yleensä paikat ovat merkitty ulko-ovessa olevalla Tallinn Card- tarralla.

24 h kortti aikuisille maksaa 25€ (lapsille 14€), 48 h kortti aikuisille maksaa 37€ (lapsille 19€) ja 72 h kortti aikuisille maksaa 45€ (lapsille 23€).  24h Tallinn Card PLUS (sis. kiertoajelun) maksaa 36€ (lapsille 20€), 48 h kortti aikuisille maksaa 49€ (lapsille 27€) ja 72 h kortti aikuisille maksaa 58€ (lapsille 32€)

2 Kommenttia

 1. Haluaisin 12 tunnin Tallinn cardin ? Onnistuuko ja mikä on hinta ?

  lotjonen.maarit@gmail.com'
  • Moikka Maarit,

   kortteja voi ostaa täältä: https://www.visittallinn.ee/fin/tallinncard
   Nykyään noita 12 tunnin kortteja ei enää ole myynnissä, joten valittavan on 24h, 48h ja 72h kortit.

   Terkuin,
   Tuomas

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.