Põhjala Tap Room on viron suurimman pienpanimo Põhjalan uusi upea panimorakennus Tallinnan Noblessnerin alueella. Jotkut ehkä muistavat miltä Tallinnan rautatieaseman ja Balti Jaama Turgin välittömässä läheisyydessä sijainnut Põhjala Speakeasy baari näytti, mutta tämä uusi paikka on jotain ihan muuta. Speakeasyssa oli tietenkin oman tunnelmansa ja siellä oli mukava piipahtaa silloin tällöin bissellä, mutta kyllä tässä uudessa Põhjala Tap Roomissa taas on pakko arvostaa sitä, että on lähdetty tekemään asioita isosti.

Vanhaan tehdasrakennukseen kunnostetuissa tiloissa on vaikka mitä, sillä baarin puolelta löytyvän kattavan 24 hanan olutvalikoiman ja ravintolan lisäksi täällä on myös olutkauppa sekä yksityissauna. Pääsimme kurkkaamaan pikaisesti Põhjala Tap Roomin saunaan ja sen oleskelutilaan, ja on pakko sanoa, että 50 euroa ensimmäisestä tunnista ja 30 euroa seuraavista tunneista ei tunnu mitenkään mahdottomalta hinnalta, joten tänne täytyy jossain kohtaa lähteä saunareissulle. 😀 Saunaan mahtuu jopa 8 henkilöä kerrallaan, joten isommalla porukalla saunan vuokraus ei maksa kovinkaan paljoa per lärvi.

Tallinnan Põhjala Tap Roomin ravintolan tarjonta keskittyy amerikkalaisen keskilännen BBQ-tyyliseen grillisapuskaan, jota on mukava napostella bissen juonnin lomassa. Listalta löytyy myös salaatteja, täytettyjä leipiä, olutsnäksiä sekä jälkkäreitä. Sunnuntaisin täällä on tarjolla “All Day Breakfast”-lista, josta löytyy muun muassa perinteinen amerikkalainen aamiainen, bageleita, munakasta sekä lettuja.

Tallinnan Põhjalan Tap Roomissa tehdään myös panimokierroksia. Näitä järjestetään tiistaista sunnuntaihin englanniksi, viroksi ja venäjäksi. Myös suomenkielisiä kierroksia on saatavilla, mutta nämä tulee varata etukäteen. Kierroksella tutustutaan oluen valmistukseen, itse panimoon sekä maistellaan 3-4 olutta. Meidän kokemuksista panimokierrokselta voitte lukea täältä. Lisätietoa hanassa tällä hetkellä olevista oluista, ravintolan menusta sekä panimosta voitte katsoa Põhjala Tap Roomin nettisivuilta.

Põhjalan panimon aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti-To 12.00-00.00 (kauppa suljetaan kello 22.00)
Pe-La 12.00-02.00 (kauppa suljetaan kello 22.00)
Su 10.00-17.00
Noblessnerin nopeasti kehittyvällä alueella kannattaa tutustua myös seuraaviin paikkoihin:
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Põhjala Tap Roomin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän