Põhjala Tap Room on Tallinnan Noblessnerin alueella sijaitseva pienpanimo ja ravintola, joka tunnetaan laajasta olutvalikoimastaan ja herkullisista BBQ-annoksistaan. Panimo tarjoaa myös opastettuja kierroksia, joilla vierailijat pääsevät tutustumaan oluen valmistusprosessiin. Viihtyisä ympäristö ja monipuolinen juoma- ja ruokatarjonta tekevät siitä suositun paikan niin paikallisten kuin myös matkailijoiden keskuudessa.

Põhjala Tap Room on viron suurimman pienpanimo Põhjalan upea panimorakennus Tallinnan Noblessnerin alueella. Jotkut ehkä vielä muistavat miltä aikoinaan Tallinnan rautatieaseman ja Balti Jaama Turgin välittömässä läheisyydessä sijainnut Põhjala Speakeasy baari näytti, mutta tämä Noblessnerin paikka on jotain ihan muuta. Speakeasyssa oli tietenkin oman tunnelmansa ja siellä oli mukava piipahtaa silloin tällöin bissellä, mutta kyllä tässä Põhjala Tap Roomissa taas on pakko arvostaa sitä, että täällä on tehty asioita isosti ja näyttävästi.

Vanhaan tehdasrakennukseen kunnostetuissa tiloissa on vaikka mitä, sillä baarin puolelta löytyvän kattavan 24 hanan olutvalikoiman ja ravintolan lisäksi täällä on myös olutkauppa sekä yksityissauna. Saunan vuokraaminen maksaa 70 euroa ensimmäiseltä tunnilta ja 50 euroa seuraavilta tunneilta. Tänne mahtuu jopa 8 henkilöä kerrallaan, joten isommalla porukalla saunan vuokrauksen hinta per henkilö ei ole mitenkään mahdoton.

Tallinnan Põhjala Tap Roomin ravintolan tarjonta keskittyy amerikkalaisen keskilännen BBQ-tyyliseen grillisapuskaan, jota on mukava napostella oluen juonnin lomassa. Listalta löytyy myös salaatteja, täytettyjä leipiä, olutsnäksiä sekä jälkkäreitä. Sunnuntaisin täällä on tarjolla “All Day Breakfast”-lista, josta löytyy muun muassa perinteinen amerikkalainen aamiainen, bageleita, munakasta sekä lettuja.

Tallinnan Põhjalan Tap Roomissa tehdään myös panimokierroksia. Näitä järjestetään tiistaista sunnuntaihin englanniksi, viroksi ja venäjäksi. Myös suomenkielisiä kierroksia on saatavilla, mutta nämä tulee varata etukäteen. Kierroksella tutustutaan oluen valmistukseen, itse panimoon sekä maistellaan 3-4 olutta. Meidän kokemuksista panimokierrokselta voitte lukea täältä. Lisätietoa hanassa tällä hetkellä olevista oluista, ravintolan menusta sekä panimosta voitte katsoa Põhjala Tap Roomin nettisivuilta.

Põhjalan panimon aukioloajat:
Ma Suljettu
Ti-To 12.00-00.00 (kauppa suljetaan kello 22.00)
Pe-La 12.00-01.00 (kauppa suljetaan kello 22.00)
Su 10.00-17.00 (kauppa avataan kello 12.00)
Noblessnerin nopeasti kehittyvällä alueella kannattaa tutustua myös seuraaviin paikkoihin:
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Põhjala Tap Roomin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän