Lore Bistroo sijaitsee Tallinnan Noblessnerin alueella, vanhassa sukellusvenetehtaassa. Tunnettujen virolaisten ravintoloitsijoiden Kristjan Peäsken ja Janno Lepikin perustama ravintola tarjoaa rennon ja yhteisöllisen ilmapiirin herkullisten ruokien ja juomien kera. Lore Bistroossa voi nauttia avokeittiön tunnelmasta, merinäköalasta ja viihtyisästä terassista. Ravintola on perheystävällinen ja tarjoaa myös lasten menun sekä piirustusvälineitä. Lore Bistroon monipuolinen viinilista ja jaettavat annokset tekevät siitä täydellisen paikan viettää iltaa ystävien ja perheen kanssa.

Lore Bistroo sijaitsee Tallinnan Noblessnerin alueen vanhaan sukellusvenetehtaaseen kunnostetuissa tiloissa, ja ravintolan takaa löytyvät tunnetut virolaiset ravintoloitsijat Kristjan Peäske ja Janno Lepik, joiden käsialaa ovat myös semmoiset Tallinnan ravintolat kuin Lee Restoran, ja nyt jo ovensa sulkeneet Leib Resto ja Umami

Lore Bistroo on tullut testattua jo useampaan kertaan niin lounaalla kuin myös illallisella, ja eihän tätä paikkaa voi muuta kuin kehua. Heti ravintolan ovesta sisään astuttaessa tulee semmoinen fiilis, että nyt ollaan hyvän äärellä, sillä Lore Bistroon viihtyisän kodikas sisustus, tyylikkäät vihreät takat sekä tilaan avaruutta tuova avokeittiö ja merelle päin aukeavat isot ikkunat todella tekevät vaikutuksen. Omistajakaksikko on halunnut luoda tästä Tallinnan Noblessnerin vanhan sukellusvenetehtaan tiloihin remontoidusta ravintolasta helposti lähestyttävän, rennon ja yhteisöllisen paikan, jonne voi lähteä isommallakin porukalla viettämään mukavaa iltaa samalla herkullisesta ruoasta ja juomasta nauttien. Tässä he toden teolla ovat onnistuneet! Lisäksi kesäaikaan Lorella on todella viihtyisä terassialue, missä voi nauttia hyvän ruoan ja juoman ohella ympärillä aukeavasta Noblessnerin upeasta satamamiljööstä. 

Kristjanin ja Jannon ravintolat ovat vuosien varrella tulleet tunnetuiksi herkullisesta ruoasta, laadukkaasta viinivalikoimasta, rennosta ilmapiiristä sekä ystävällisen rennosta palvelusta. Tallinnan Noblessnerin Lore Bistroo ei tee tähän kaavaan poikkeusta, sillä kaikki edellä mainitut asiat ovat täälläkin aivan viimeisen päälle hoidettu. Loren menusta löytyy annoksia, jotka ovat helposti jaettavissa pöytäseurueen kesken, sillä yhtenä tämän ravintolan kantavista ajatuksista on ollut juuri yhdessä perheen ja ystävien kanssa syöminen. Täällä ei siis annosten suhteen ole alettu mitään turhia krumeluureja tekemään, vaan annokset ovat valmistettu laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista, mutta luonnollisesti Lore Bistroon keittiö on tuonut näihin oman twistinsä. 

Loren Terassi (4)

Viimeisimmältä visiitiltä täytyy alkuruoista erikseen nostaa esiin taimen sashimi sekä burrata, jotka todella vievät kielen mennessään. Myös listan “Bites”-osasta löytyvää anjovista kapriksen ja sitruunan kera sekä talon leipää kannattaa ehdottomasti kokeilla.  Pääruoista taas suosittelemme kokeilemaan Loren kalakeittoa, savustettua taimenta sekä pappardelle kanaa. Jälkiruoan suhteen olemme jo ehkä “hieman” kaavoihin kangistuneita, sillä joka kerta menusta valikoituu tutun turvallinen, mutta myös samalla niin herkullinen, vanilja panna cotta passionhedelmäkastikkeella ja vohvelimurulla. Tätä herkkua voisi syödä vaikka joka päivä! Ja se muuten on jo niin vakiintunut osa Lore Bistroon menua, että ei sitä varmaan olla koskaan poistamassa listalta. 😉 Annosten kylkeen kannattaa kysyä sopivat juomasuositukset, sillä olipa kyseessä sitten alku-, pää- tai jälkiruoka, niin Lore Bistroon ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta osaa kyllä antaa juuri kyseiseen annokseen sopivan juomasuosituksen. Ravintolan monipuoliseen viinilistaan voitte tutustua etukäteen täällä.

Tallinnan Noblessnerin Lore on lisäksi lapsiperheystävällinen ravintola, jonka myös Viron lapsiperheiden liitto on noteerannut valitsemalla Lore Bistron sen perheystävälliset ravintolat listaukseensa. Ravintolasta löytyy erillinen lasten menu sekä pöytäpeleillä ja piirustusvälineillä varustettu lasten pöytä. Myös syöttötuoleja löytyy useampikin kappale.

Tätä ravintolaa ei voi muuta kuin kehua, sillä Kristjan ja Janno todella tietävät, mitä tarvitaan erinomaisten ravintoloiden pyörittämiseen. Näillä puheilla ja viimeisimmän kokemuksemme perusteella Lore Bistroo ehdottomasti ansaitsee paikkansa Tallinnan ravintolat-listamme kärjessä.

Lore Bistoo Panna Cotta

Snäcksit maksavat 1.50-7.50 euroa, alkuruoat 12.50-14 euroa, pääruoat 8.50-25 euroa, lisukkeet 6-6.50 euroa ja jälkiruoat 8-13 euroa. Lisätietoa menusta voitte katsoa ravintolan nettisivuilta. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen:

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Ravintolan aukioloajat:
Ma-La 12.00-23.00
Su 12.00-22.00

Noblessnerin alueella kannattaa tutustua myös seuraaviin paikkoihin:
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Lore Bistroon sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän