Lore Bistroo sijaitsee Tallinnan Noblessnerin alueella, ja paikan nimi Lore tulee englanninkielisistä sanoista Local Restaurant, ja tämä ravintola todella on sitä. Ravintolan takaa löytyvät tunnetut virolaiset ravintoloitsijat Kristjan Peäske ja Janno Lepik, joiden käsialaa ovat myös semmoiset Tallinnan ravintolat kuin Leib Resto, ja nyt jo ovensa sulkenut Umami

Lore Bistroo on meidän toimesta testattu jo niin lounaalla kuin myös illallisella, ja eihän tätä paikkaa voi muuta kuin kehua. Heti ravintolan ovesta sisään astuttaessa tulee semmoinen fiilis, että nyt ollaan hyvän äärellä, sillä Lore Bistroon viihtyisän kodikas sisustus, tyylikkäät vihreät takat sekä tilaan avaruutta tuova avokeittiö ja merelle päin aukeavat isot ikkunat todella tekevät vaikutuksen. Omistajakaksikko on halunnut luoda tästä Tallinnan Noblessnerin vanhan sukellusvenetehtaan tiloihin remontoidusta ravintolasta helposti lähestyttävän, rennon ja yhteisöllisen paikan, jonne voi lähteä isommallakin porukalla viettämään mukavaa iltaa samalla herkullisesta ruoasta ja juomasta nauttien. Tässä he toden teolla ovat onnistuneet!

Kristjanin ja Jannon kaikki ravintolat ovat vuosien varrella tulleet tunnetuiksi herkullisesta ruoasta, laadukkaasta viinivalikoimasta, rennosta ilmapiiristä sekä ystävällisen rennosta palvelusta. Tallinnan Noblessnerin Lore Bistroo ei tee tähän kaavaan poikkeusta, sillä kaikki edellä mainitut asiat ovat täälläkin aivan viimeisen päälle hoidettu. Loren menusta löytyy annoksia, jotka ovat helposti jaettavissa pöytäseurueen kesken, sillä yhtenä tämän ravintolan kantavista ajatuksista on ollut juurikin yhdessä perheen ja ystävien kanssa syöminen. Täällä ei siis annosten suhteen ole alettu mitään turhia krumeluureja tekemään, vaan annokset ovat valmistettu laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista, mutta luonnollisesti Lore Bistroon keittiö on tuonut näihin oman twistinsä. Yhtenä erikoisuutena täytyy mainita keittiöstä löytyvä puulämmitteinen pizzauuni, jonka tyyppisiä yleensä löytyy napolilaista pizzaa tarjoavista paikoista. Ravintolan listalta tosiaan löytyy neljä erilaista pizzaa, joita on tarjolla arkisin kello 15 jälkeen, mutta tätä uunia käytetään myös muiden listalta löytyvien annosten valmistamiseen.

Alkuruoista täytyy erikseen nostaa esiin paistetut kampasimpukat sekä tuna sashimi, jotka todella vievät kielen mennessään. Pääruoista taas suosittelemme kokeilemaan niin kasvis-, liha- kuin myös kalavaihtoehtoja, sillä menusta löytyvät cashewpähkinäpallot, flank steak, mustekala sekä paistettu turska ovat kaikki todella priimaa. Jälkiruoan suhteen olemme jo ehkä “hieman” kaavoihin kangistuneita, sillä joka kerta menusta valikoituu tutun turvallinen, mutta myös samalla niin herkullinen, vanilja panna cotta passionhedelmäkastikkeella ja vohvelimurulla. Tätä herkkua voisi syödä vaikka joka päivä! 😀 Tosin viimeisimmällä visiitillä lähdimme sen verran hulluttelemaan, että tilasimme myös herkulliseksi osoittautuneen suklaakakun. Annosten kylkeen kannattaa kysyä sopivat juomasuositukset, sillä olipa kyseessä sitten alku-, pää- tai jälkiruoka, niin Lore Bistroon ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta osaa kyllä antaa juuri kyseiseen annokseen sopivan juomasuosituksen. Ravintolan monipuoliseen viinilistaan voitte tutustua etukäteen täällä.

Tallinnan Noblessnerin Lorea voi kutsua myös lapsi-/perheystävälliseksi ravintolaksi, sillä täältä löytyy erillinen lasten menu sekä pöytäpeleillä ja piirustusvälineillä varustettu lasten pöytä. Ollaan monet kerrat kehuttu visiittejämme Leib Restoon sekä Umamiin, ja Lore Bistroon kanssa jatkamme ihan samalla linjalla. Kristjan ja Janno todella tietävät, mitä tarvitaan erinomaisten ravintoloiden pyörittämiseen. Näillä puheilla Lore Bistroo ansaitsee ehdottomasti paikkansa Tallinnan ravintolat-listamme terävimmässä kärjessä.

Snäcksit maksavat 1-7 euroa, alkuruoat 9-12.50 euroa, pizzat 10.50 euroa, pääruoat 11.50-16.00 euroa, lisukkeet 4-4.50 euroa ja jälkiruoat 5.50-6.50 euroa. Lisätietoa menusta voitte katsoa ravintolan nettisivuilta. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen:

Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Ravintolan aukioloajat:
Ma-To 12.00-22.00
Pe-La 12.00-23.00
Su 12.00-21.00

Noblessnerin nopeasti kehittyvällä alueella kannattaa tutustua myös seuraaviin paikkoihin:
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Lore Bistroo merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän