Pirita Spa Hotel sijaitsee Tallinnan Piritan kaupunginosassa, ja se on syystä tai toisesta ollut yksi niistä hotelleista, joihin ei vaan ole tullut lähdettyä. Allekirjoittaneiden on pakko myöntää, että tähän hotelliin on jotenkin suhtautunut hieman vähätellen. Onhan se hieman kaukana Tallinnan keskustasta ja rakennettu alun perin Moskovan vuoden 1980 kesäolympialaisten purjehduskilpailuja varten.

Pirita Spa Hotelli Tallinna 7959

Pirita Span kohdalla on kyllä pakko sanoa, että ennakkoluulot ja oletukset tästä paikasta osoittautuivat hyvin vääriksi, sillä täällähän voi tehdä vaikka mitä. Erityisesti paikkaa voi suositella niille, jotka haluavat nauttia lähialueen ulkoilumahdollisuuksista ja aktiviteeteista sekä kunnon kehon ja mielen hemmottelua etsiville. Pirita Spa Hotellin läheisyydessä sijaitsee muun muassa Piritan venekerho, Piritan rantatie, Piritan legendaarinen ranta erilaisine aktiviteetteineen sekä hieman kauempana Laulukentän alue, Piritan luostarin rauniot, kasvitieteellinen puutarha sekä TV-torni. Tallinnan ydinkeskustaan matkaa kertyy noin 6 kilometriä, mutta tämäkin matka taittuu tarvittaessa taksin kyydissä alle vartissa.

Hotellin Parveke Tallinna 9299

Pirita Spa Hotel tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia hoitoja lääkärin vastaanotosta ja verenpaineen mittaamisesta hemmotteluhoitoihin ja kampaamopalveluihin. Paikka onkin ehkä ainoa Tallinnan hotelli, joka pääsee lähelle niin sanottua “sanatoriumia”. Mikään varsinainen kylpylähotelli ei kuitenkaan kyseessä ole, sillä hotellista löytyy ainoastaan yksi uima-allas, ja sekin on varustettu kuudella 25 metrin radalla. Lisäksi tuolta löytyy pari kappaletta höyrysaunoja sekä perinteisiä saunoja, joissa on mukava istuskella. 🙂

Pirita Spa Hotelli Tallinna 7950Pirita Span huoneet ovat melko yksinkertaisesti sisustettuja, mutta toisaalta Piritaan pääsee usein majoittumaan sen verran edullisesti, että ei tuohon rahaan voikaan odottaa mitään 5-tähden huonetta. Iso plussa siitä, että huoneista löytyy kylpytakit ja tohvelit! Sen sijaan pistorasioita näissä huoneissa on liian vähän, mutta toivottavasti tämä asia korjautuu seuraavan remontin yhteydessä. Huoneiden parasta antia ovat ehdottomasti niiden parvekkeilta aukeavat näkymät. Meri on kirjaimellisesti kiven heiton päässä, joten oman huoneen partsi tarjoaa melko hyvät puitteet muun muassa auringonlaskun ihailuun. Myös Tallinnan keskusta-alue näkyy useimmista huoneista.

Pirita Spa Hotelli Tallinna 7111

Vielä loppuun täytyy todeta, että Pirita Spa Hotel tarjosi myös yllättävän passelin aamiaisen, joka tarjoiltiin rakennuksen yläkerroksessa sijaitsevassa Ravintola Regatassa. Siinä sitä oli mukava nautiskella hyvästä aamiaisesta ja katsella vieressä aukeavaa aavaa merta.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit

Hotellin Kylpyhuone Tallinna 2929

Pirita Spa Hotelin sijainti Tallinnan kartalla:

3 KOMMENTIT

  1. Ei luxuxta mutta mieleneauhaa ja hyviä hoitoja.Mikä parasta ei ruuhkia ja hinta/lastusuhde ok.ihan hyvä ruoka ja siisti hotelli,toki ikäkuluman huomaa..remontoudaan paikkoja kylläkin.

  2. mitähän höpöheinää on tuo matkailija ottannu kun pirtitaa kehuu??
    taitaa olla uusien omistajien kätyri.

    • Meistä se oli ihan hyvä paikka. Ei siinä sen ihmeempää. Ei mikään Tallinnan paras hotelli, mutta hinta-laatusuhde ihan kohdillaan. 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän