Tokumaru sijaitsee Tallinnan Solaris Keskuksen toisessa kerroksessa Apollo Kinon lipunmyynnin yläkerrassa. Tässä sushi ja ramen ravintolassa tuntuu olevan kova luotto omaan tekemiseen, sillä paikan nettisivuilla sitä tituuleerataan Viron ensimmäiseksi aidoksi japanilaiseksi ravintolaksi. Ihan näin pitkälle ei välttämättä kehujen suhteen mentäisi, mutta on kyllä pakko todeta, että tuote on kunnossa. Ravintolan sushit ovat selvästi valmistettu tuoreista raaka-aineista ja Tokumarun japanilaiskokki Daigo Takagin reseptien mukaan tehdyt ramen-keitot ovat ehdottomasti parhaita, mitä olemme tähän menneessä Tallinnassa päässeet kokeilemaan.

Ravintola Tokumaru on sisustettu hyvin yksinkertaisella, ehkä jopa hieman minimalistisella tyylillä, ja tilaa hallitsee suuri avokeittiö. Tokumaru sopii hyvin lounaspaikaksi, mutta ei tänne kyllä illallisen merkeissä tulisi lähdettyä, sillä ravintolan sijainti on semmoinen, että tässä väkisinkin muistaa olevansa kauppakeskuksessa. Shoppailun lomassa nautitun lounaan suhteen tämä ei tuota mitään ongelmia, mutta kyllä illallisravintolaksi valikoituu aina jotain muuta. Meidän suosituksemme voitte tsekata Tallinnan Ravintolalistastamme.

Isot ramen-keitot maksavat 8-11€, pienemmät annokset 6-7€, kahdeksan palan sushilajitelmat 8-12€ ja pienemmät neljän palan lajitelmat 5€. Tokumarusta löytyy myös muita riisi- ja nuudeliannoksia, joiden hinnat liikkuvat 8-12€ välillä. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta. Tokumarusta on viime vuosina kasvanut pikku hiljaa pienimuotoinen ketju, sillä heidän ravintoloitaan löytyy myös Tallinnan Balti Jaama Turgilta, Tallinnan Lentokentältä sekä Tarton Kaubamajasta. Itse olemme kokeneet tämä Solariksessa sijaitsevan paikan näppäräksi, sillä tässä on helppo piipahtaa niin ennen elokuvia kuin myös ostoksilla käynnin yhteydessä. 🙂

Solaris Keskuksen Tokumarun aukioloajat:
Ma-To 11.00-22.00
Pe-La 11.00-23.00
Su 11.00-21.00
Lue lisää: Tallinnan Ravintolat
Solaris Keskuksen sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän