KaiF cocktailbaari on sulkenut ovensa pysyvästi.


KaiF on Tallinnan Noblessnerin alueelle loppuvuodesta 2019 avautunut uusi drinkkibaari, jossa yhdistyvät kahteen kerrokseen levittäytyvä cocktailbaari ja pieni designvaatteita- ja asusteita sekä valikoituja alkoholituotteita myyvä puoti. KaiFin saapuminen kaupunkiin on myös tuonut Tallinnaan jotain täysin uutta ja ennennäkemätöntä, nimittäin cocktailhanat.

KaiF Tallinna (4)

Pääsimme jututtamaan drinkkibaarin toista perustajaa Andreita, joka kertoi meille, että alakerrassa on tarkoituksena tarjoilla nopealla tahdilla laadukkaita drinkkejä, sillä monet ihmiset saapuvat tänne illallisen jälkeen vieressä sijaitsevasta Lore Bistroosta ja ravintola Kampaista, jolloin yhden drinkin saamiseen ei saisi mennä kamalasti aikaa. Tämän vuoksi alakertaan päätettiin asentaa drinkkihanat, joissa on tarjolla kolme erilaista drinkkiä sekä listan “yllätys yllätys”-vaihtoehto, joka paljastui virolaiseksi Moe Viin 1886 vodkaksi, mikä on paikan henkilökunnan kertoman mukana ainoa oikea virolainen vodka, sillä se tehdään Virossa ja myös kaikki raaka-aineet ovat kotimaista tuotantoa.

KaiF Cocktailbaari (4)

Näiden lisäksi alhaalla on tarjolla muutama miksereihin tehty drinkki sekä olutta ja viiniä. KaiF:n alakerroksen baaritiski poikkeaa melkoisesti niin sanotusta normaalista tiskistä, sillä se on enemmänkin suurikokoinen keittiön pöytä. Toisaalta kun seurasimme Andrein toimintaa pitkin iltaa, kun hän otti vastaan ovesta sisään saapuvia vieraita, niin kyllähän tunnelmassa oli jotenkin semmoista hyvien kotibileiden tuntua. Kaikilla ainakin näytti olevan hauskaa!

KaiF Tallinna (66)

Jos ensimmäisen drinkkikierroksen jälkeen haluaa iltaa jatkaa vielä yläkerran rennommassa loungessa, niin matkalla kohti portaita kuljetaan myös tuon aiemmin mainitun puodin ohi, jossa on myynnissä monenlaista tavaraa. Andrein kertoman mukaan tätä putiikkia on tarkoitus kehittää jatkuvasti, joten saa nähdä mitä kaikkea KaiF:n porukka vielä alkaa täällä myymään. Meille täältä tarttui matkaan yksi kappale laadukkaan tuntuisia t-paitoja sekä drinkkibaarin logolla varustettua kangaskassi.

KaiF Cocktailbaari (53)

Yläkerran drinkkibaarista täytyy heti kärkeen mainita se, että sieltä aukeaa kerrassaan upeat näkymät Noblessnerin alueelle sekä merelle päin. Tämän kerroksen kalusteista löytyy myös suomalaista tuotantoa, sillä tuolit ovat 1970-luvun Martelan tuotteita. Tarjolla on selvästi pidempi lista erilaisia drinkkejä kuin alakerrassa, ja jos listalta ei löydy omaa suosikkia, niin baarimestarille voi aina esittää oman toiveensa.

KaiF Noblessner (4)

Kokonaisuudessaan drinkkibaari KaiF:n sisätilat ovat tyylikkään retrosti ja urbaanisti sisustetut. Seiniltä löytyy ihmishahmoja esittäviä graffiteja, ja myös paikan tyylikäs logo toistuu useampaan kertaa niin sisustuksessa kuin myös myynnissä olevissa tuotteissa. Ja jos joku tässä kohtaa jo miettii, että mitenkäs ne drinkkibaarin drinkit sitten, niin vastaus tähän on, että hyvin maistuivat. Varsinkin noita hanasta tulevia drinkkejä kohtaan olimme ennakkoon hieman skeptisiä, mutta tämä oli ihan turhaa, sillä sen verran pitkään ja hartaasti näitä oli kehitetty, että lopputulos oli mitä mainioin. Alakerran drinkit maksavat 7,5 euroa/ kpl, “yllätys yllätys”-vaihtoehto 2,5 euroa ja yläkerran drinkit 8,5 euroa kappaleelta.

KaiF Drinkkibaari (4)

Onko KaiF sitten Tallinnan paras drinkkibaari? Se riippuu aika paljon siitä, mitä drinkkibaarilta haluaa, mutta sen voimme sanoa, että se on ehdottomasti erinomainen lisäys jatkuvasti kehittyvään Noblessnerin alueeseen. Kesällä cocktailbaarin yhteyteen on tarkoitus vielä avata terassi, joka tulee varmasti olemaan yksi kaupungin kiinnostavimmista terasseista, sillä kesäiltoina siinä voi nauttia herkullisten cocktailien lisäksi ilta-auringon lämmöstä ja mukavasti viilentävästä merituulesta. Lisätietoa KaiF drinkkibaarista voitte katsoa sen Facebook-sivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Baarit
Noblessnerin nopeasti kehittyvällä alueella kannattaa tutustua myös seuraaviin paikkoihin:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän