Monia kesälomareissua Tallinnaan ja muualle Viroon suunnittelevia varmasti kiinnostaa, että miten juhannus Tallinnassa ja Virossa vaikuttaa kauppojen, ostoskeskusten, ravintoloiden ja muiden putiikkien aukioloaikoihin. Virossa juhannus osuu tänä vuonna samalle päivälle kuin Suomessa, sillä Virossa juhannuspäivä on aina 24. kesäkuuta.
Tässä muutamien Tallinnan kauppakeskusten ja museoiden aukioloaikoja juhannuspyhien aikana:

Jokaisella liikkeellä ja ravintolalla on hieman omat aukioloaikansa, mutta juhannus Tallinnassa ei siis merkitse sitä, etteikö sitä pääsisi vaate- ja ruokakauppaan. 🙂 Monet ravintolat laittavat juhannuksena ovet säppiin, mutta myös avoinna olevia ravintoloita löytyy. Tässä pari poimintaa omista suosikeistamme:

Tai Boh

Avoinna pe 23.06 ja la 24.06. Pöytävarauksen voitte tehdä suoraan tästä:
Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Taqueria – Tacos & Drinks

Avoinna pe 23.06 ja la 24.06. Pöytävarauksen voitte tehdä suoraan tästä:
Varaa Pöytä
– TableOnline 🇫🇮 

Lisätietoa Viron juhannuksesta voitte katsoa VisitEstonian nettisivuilta.

21 KOMMENTIT

  • Moikka,

   silloin suurin osa ravintoloista on normaalisti avoinna, sillä Virossa tuo ei ole vielä juhlapäivä. Osa paikoista toki saattaa olla suljettuna.

  • Moikka Vilja,

   Norde Centrum on auki 23.06, mutta suljettuna 24.06. Yksittäisten kauppojen aukioloajoista emme osaa sen tarkemmin sanoa.

   -Tuomas

 1. Huonosti on ravintoloiden nettisivuilla aukioloaikoja, kun yritin katsella perjantaille 24.6 illallispaikkaa :/ Olisiko jotain satavarmasti auki olevaa raflaa heittää tähän?
  Lauantaina lienee nähtävyydetkin normaalisti auki?

  • Vanhastakaupungista löytyy jotain ravintoloita, jotka ovat auki myös perjantaina 24. päivä. Lauantai on sitten ihan normaali lauantaipäivä. 🙂

  • Moikka,

   melko huonosti ovat auki 24. päivä, sillä se on pyhäpäivä. Jotkut paikat saattavat olla auki.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän