Tallinnan hotellit on aihe, joka varmasti kiinnostaa yön yli kestävää reissua kaupunkiin suunnittelevia. Hotellin ohella toinen potentiaalinen vaihtoehto on tietenkin aina asunnon vuokraaminen, mutta toisaalta hotellissa on paljon semmoisia puolia, joita ei asunnosta löydy. On valmiiksi laitettua aamiaista, huonepalvelua, yleensäkin palvelua ja osassa hotelleista pääsee myös rentoutumaan kylpyläosastolle tai nostamaan hikeä pintaan kuntosalille. Olemme vuosien varrella kiertäneet ison osan Tallinnan hotelleista, joten tämän asian suhteen kokemusta löytyy. 🙂 Niinpä päätimme koota tähän omia suosikkihotelleitamme Tallinnasta, johon olemme listanneet 10 Tallinnassa sijaitsevaa hotellia paremmuusjärjestykseen sen mukaan, missä me tykkäämme yöpyä.

Tallinnan Hotellit (2)

Lisätietoa kaikista näistä Tallinnan hotelleista voitte lukea aihetta käsittelevistä teksteistämme (linkit hotellien nimissä). Kuten listalta näkyy, niin sinne ei ole nostettu ainoastaan Tallinnan viiden tähden hotelleja tai vanhankaupungin upeita boutique-hotelleja, vaan niitä paikkoja joihin me olemme syystä tai toisesta tykästyneet. Erityisesti TOP 4-listan koostaminen oli hyvin helppoa, sillä nämä ovat meidän aivan ehdottomat suosikkipaikat Tallinnassa. Kolmen kärki on hieman kalliimman hintaluokan hotelleja, mutta toisaalta ne ovat aina jokaisen euron arvoisia. Neljänneksi listalla nostettu My City Hotel taas tarjoaa kenties Tallinnan parhaan hinta-laatusuhteen ja se on kerrassaan loistava valinta niille, jotka haluavat Tallinnan reissulla majoittua mukavasti keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia, mutta eivät kuitenkaan halua käyttää tähän ihan niin paljon rahaa.

1. Hotel Palace
2. Hotel Telegraaf
3. Hotel St. Petersbourg
4. My City Hotel

Sijoille 5-8 osuu laadukkaita kaupunkihotelleja, joissa on aina kiva majoittua. Radisson Blu Sky sekä Tallink City ovat jo useamman vuoden olleet tasaisen varmoja suorittajia, mutta Swissotel on viime vuosina ainakin meidän silmissä hieman menettänyt aiempaa loistoaan, mutta kyllä täällä edelleen on aina silloin tällöin mukava käydä. 

5. Swissotel
6. Radisson Blu Sky Hotel
7. Tallink City Hotel

Swissotel Tallinn Hotelli 7677

Listan loppupäästä löytyy meidän kokemuksen mukaan Tallinnan paras budjettihotelli eli Go Hotel Shnelli. Rautatieaseman läheisyydessä sijaitseva hotelli toimii kuin junan vessa. Ei täältä mitään ihmeellistä löydy, mutta eipä täältä mitään puutukaan. Eli silloin kun emme ole majoitukselta hakeneet mitään ihmeempiä lisäpalveluita, niin on Go Hotel Shnelli valikoitunut yöpymispaikaksi. Loppuun listalla on vielä pari viiden tähden hotellia (Schlössle ja Savoy), jotka ovat molemmat ehdottoman laadukkaita hotelleja, mutta samalla myös melko tyyriitä. Listan terävimmässä kärjessä olevissa hotelleissa kaikki tuntuu olevan vielä vähän paremmin kuin näissä, joten siksipä näihin tulee suunnattua hieman harvemmin. Siinä koko komeudessaan meidän Tallinnan hotellit TOP 10-lista. Näistä saa olla meidän kanssa eri mieltä ja mielellämme kuulisimme,  missä te tykkäätte Tallinnan reissulla yöpyä. Alla olevaan kommenttikenttään voi jättää omat vinkkinsä. 🙂

8. Go Hotel Shnelli
9. Schlössle Hotel
10. Savoy Boutique Hotel

Tallinnan Hotellit (4)

Lue lisää: Tallinnan Hotellit

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän