Tallinnan laajasta ostoskeskusvalikoimasta löytyy paljon samoja vaatekauppoja kuin Suomesta, sillä esimerkiksi Hennes & Mauritz, Jack & Jones, Vero Moda, Guess, Esprit, New Yorker sekä Accessorize löytyvät kummaltakin puolen lahtea. Sen sijaan semmoisia liikkeitä kuten Baltman, Bershka, Ivo Nikkolo, Monton, NS King, ABC King ja Springfield ei löydy Suomesta lainkaan. Vaateostokset voi hoitaa vaikkapa Ülemiste Keskuksessa, Solaris Keskuksessa, Rocca Al Maressa, Kristiine Keskussa, Viru Keskussa, Stockmannilla tai Rotermannin Korttelissa. Jos tuntuu etteivät nuokaan paikat vielä riitä, niin sitten kannattaa suunnata Postijama KeskukseenFoorumiin tai T1 Mall of Tallinniin.
Vaatekaupat Tallinna (5)
Viru Keskus

Vaateostokset eivät tule Tallinnassa tai muuallakaan Virossa juurikaan edullisemmaksi kuin Suomessa, sillä monissa paikoissa vaatteet ovat hyvin pitkälti samanhintaisia. Alennusmyynneistä ja Stockmannin Hulluilta Päiviltä tai Kaubamajan Osturallista saattaa joskus löytyä laadukkaita vaatteita ja kenkiä hyvillä alennuksilla, mutta noin muuten ei vaateshoppailusta ainakaan hintojen puolesta kannata Tallinnassa kanata ihan hirveästi riehaantua. Valikoimaa sen sijaan löytyy runsaasti ja myös monet paikalliset brändit ovat viime vuosina nostaneet päätään. Solaris Keskuksesta löytyy useampikin myymälä, josta löytyy virolaisten brändien tuotteita, ja lisää putiikkeja löydätte muun muassa Telliskiven luovasta keskuksesta.

Ulemiste Keskus
Ulemiste Keskus

7 KOMMENTIT

 1. Hei,

  New Yorkersilla on tätä nykyä myymälät ainakin Lempäälän Ideaparkissa ja Kuopion Matkuksessa 🙂

  Kristiine keskus oli mukava paikka, kävin siellä ekakertaa viime kesänä!

 2. Minä taasen olen sitä mieltä, että Virosta ja erityisesti Tallinnasta löytää edullisesti kivoja vaatteita, eikä sitten tule vastaan joka toisen päällä samanlaista H&M:n perusrättiä. 😉
  Omat vaatekauppasuosikkini ovat Suomesta puuttuvat Mohito, Terranova ja Reserved. Nämä liikkeet löytyvät Viru Keskuksesta, ja muistakin isoista kauppakeskuksista. Myös Kaubamajasta ja Marks&Spenceriltä voi tehdä hyviä löytöjä, erityisesti alusvaatteiden suhteen.
  Kenkiä ostan SHU -liikkeestä, jossa esim. Marco Tozzin kengät ovat Suomen hintoja edullisemmat, ja isosta osaa valikoimasta saa Partnerkaartilla -20% alennuksen. Virosta löytyy paremmin ja paljon paremman näköisiä naistenkenkiä koossa 42, kuin Suomesta, vaikka ei heti osaisikaan ajatella näin.

  New Yorker on muuten avaamassa Suomeen liikkeen ainakin Helsingin Itäkeskukseen.

 3. Jos edullisia vaatteita on vailla (varsinkin alusvaatteita) kannattaa piipahtaa Rottermannin vanhan tavaratalon yläkerrassa olevassa Adellissa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän