Tallinnan laajasta ostoskeskusvalikoimasta löytyy paljon samoja vaatekauppoja kuin Suomesta, sillä esimerkiksi Hennes & Mauritz, Jack & Jones, Vero Moda, Guess, Esprit, Seppälä, New Yorker sekä Accessorize löytyvät kummaltakin puolen lahtea. Sen sijaan semmoisia liikkeitä kuten Baltman, Bershka, Ivo Nikkolo, Monton, NS King, ABC King ja Springfiled ei löydy Suomesta lainkaan. Vaateostokset voi hoitaa mm. Ülemiste Keskuksessa, T1 Mall of Tallinnissa, Rocca Al Maressa, Kristiine Keskussa, Viru Keskussa, Stockmannilla tai Rotermannin Korttelissa. Jos tuntuu etteivät nuokaan paikat vielä riitä, niin sitten kannattaa suunnata Postijama KeskukseenSolaris Keskukseen tai Foorumiin.
Vaatekaupat Tallinna 6929

Vaateostokset eivät tule Tallinnassa tai muuallakaan Virossa mitenkään erityisen halvaksi, sillä monissa paikoissa vaatteet ovat lähes samanhintaisia kuin Suomessa. Alennusmyynneistä ja Stockmannin Hulluilta Päiviltä tai Kaubamajan Osturallista saattaa joskus löytyä laadukkaita vaatteita ja kenkiä hyvillä alennuksilla, mutta noin muuten ei vaateshoppailusta Tallinnassa kannata ihan hirveästi riehaantua. Oikeastaan ainoat poikkeukset edullisiin ostoksiin tekevät kengät, alusvaatteet ja meikit, jotka ovat halvempia kuin Suomessa. Muuten vaateostokset Tallinnassa ovat jääneet kohtuullisen vähiin ja suurinosa meidän vaatekaapin sisällöstä onkin tullut hankittua joko Suomesta tai sitten jostain ulkomailta.

7 KOMMENTIT

 1. Hei,

  New Yorkersilla on tätä nykyä myymälät ainakin Lempäälän Ideaparkissa ja Kuopion Matkuksessa 🙂

  Kristiine keskus oli mukava paikka, kävin siellä ekakertaa viime kesänä!

 2. Minä taasen olen sitä mieltä, että Virosta ja erityisesti Tallinnasta löytää edullisesti kivoja vaatteita, eikä sitten tule vastaan joka toisen päällä samanlaista H&M:n perusrättiä. 😉
  Omat vaatekauppasuosikkini ovat Suomesta puuttuvat Mohito, Terranova ja Reserved. Nämä liikkeet löytyvät Viru Keskuksesta, ja muistakin isoista kauppakeskuksista. Myös Kaubamajasta ja Marks&Spenceriltä voi tehdä hyviä löytöjä, erityisesti alusvaatteiden suhteen.
  Kenkiä ostan SHU -liikkeestä, jossa esim. Marco Tozzin kengät ovat Suomen hintoja edullisemmat, ja isosta osaa valikoimasta saa Partnerkaartilla -20% alennuksen. Virosta löytyy paremmin ja paljon paremman näköisiä naistenkenkiä koossa 42, kuin Suomesta, vaikka ei heti osaisikaan ajatella näin.

  New Yorker on muuten avaamassa Suomeen liikkeen ainakin Helsingin Itäkeskukseen.

 3. Jos edullisia vaatteita on vailla (varsinkin alusvaatteita) kannattaa piipahtaa Rottermannin vanhan tavaratalon yläkerrassa olevassa Adellissa.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän